turaner2422 Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 347 Makaleler 2 Çözümler 1 17 Kasım 2021 #1 Redmi Note 7 model telefonumun bataryası artık eskidi çok çabuk bitiyor. Teknik servise göndersem ücretli olarak yeni bir batarya takarlar mı? Son düzenleme: 17 Kasım 2021
Redmi Note 7 model telefonumun bataryası artık eskidi çok çabuk bitiyor. Teknik servise göndersem ücretli olarak yeni bir batarya takarlar mı?
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Kasım 2021 #2 Evet, değiştirirler ellerinde varsa ama çakma batarya takacakları için fazla birşey bekleme. Deji alabiliyorsan al.
Evet, değiştirirler ellerinde varsa ama çakma batarya takacakları için fazla birşey bekleme. Deji alabiliyorsan al.
turaner2422 Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 347 Makaleler 2 Çözümler 1 17 Kasım 2021 #3 Orijinal Xiaomi distribütörü neden çakma malzeme ile telefon tamir ediyor? Bir de Deji nedir?
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Kasım 2021 #4 turaner2422 dedi: Orijinal Xiaomi distribütörü neden çakma malzeme ile telefon tamir ediyor? Bir de Deji nedir? Genişletmek için tıkla... Ben telefoncu sandım özür dilerim. Deji, (reklam gibi olacak ama) telefon ve çeşitli aletlere batarya üretimi sağlayan firmadır. Bazı ürünlerimde bataryasını kullandım stabil ve güzel kullanım elde ettim.
turaner2422 dedi: Orijinal Xiaomi distribütörü neden çakma malzeme ile telefon tamir ediyor? Bir de Deji nedir? Genişletmek için tıkla... Ben telefoncu sandım özür dilerim. Deji, (reklam gibi olacak ama) telefon ve çeşitli aletlere batarya üretimi sağlayan firmadır. Bazı ürünlerimde bataryasını kullandım stabil ve güzel kullanım elde ettim.
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #5 turaner2422 dedi: Redmi Note 7 model telefonumun. Bataryası artık eskidi. Çok çabuk bitiyor. Yetkili servise götürsem ücretli olarak yeni bir batarya takarlar mı? Genişletmek için tıkla... Yaparlar ancak garanti kapsamından çıkmışsa ücret alırlar.
turaner2422 dedi: Redmi Note 7 model telefonumun. Bataryası artık eskidi. Çok çabuk bitiyor. Yetkili servise götürsem ücretli olarak yeni bir batarya takarlar mı? Genişletmek için tıkla... Yaparlar ancak garanti kapsamından çıkmışsa ücret alırlar.