V verxn Femtopat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #1 MESEM öğrencisiyim ve bilişim bölümündeyim. Bursa içinde öneri yapabileceğiniz iş yerleri var mı, teknik servis adına?
MESEM öğrencisiyim ve bilişim bölümündeyim. Bursa içinde öneri yapabileceğiniz iş yerleri var mı, teknik servis adına?
ali dursun Megapat Katılım 2 Şubat 2015 Mesajlar 467 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #2 Hocam tavsiyem İnegöl Çarşısı'na gidin. Heykeldeki BKM alt tarafında kalıyor. Orada bolca teknik servis var. İlla biri kabul edecektir sizi.
Hocam tavsiyem İnegöl Çarşısı'na gidin. Heykeldeki BKM alt tarafında kalıyor. Orada bolca teknik servis var. İlla biri kabul edecektir sizi.
ozdeemre Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 325 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #3 verxn dedi: MESEM öğrencisiyim ve bilişim bölümündeyim. Bursa içinde öneri yapabileceğiniz iş yerleri var mı, teknik servis adına? Genişletmek için tıkla... İnegölde yaşıyorum hamzabey OSB de Akia otobüs fabrikasında bilgi teknolojileri uzmanı olarak çalışıyorum. Buraya gelebilirsin.
verxn dedi: MESEM öğrencisiyim ve bilişim bölümündeyim. Bursa içinde öneri yapabileceğiniz iş yerleri var mı, teknik servis adına? Genişletmek için tıkla... İnegölde yaşıyorum hamzabey OSB de Akia otobüs fabrikasında bilgi teknolojileri uzmanı olarak çalışıyorum. Buraya gelebilirsin.