Teknik servise yanlışlıkla SIM kartımı yolladım

DirectX9

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonu garantiye yolladım üstünde SIM Card'ım kaldı, dün yolladım. Yarın gönderdiğim servisi arayıp söylesem SIM Card'ımı geri alır mıyım?

Arkadaşlar telefonu garantiye yolladım üstünde SIM Card'ım kaldı, dün yolladım. Yarın gönderdiğim servisi arayıp söylesem SIM Card'ımı geri alır mıyım?

Ben de kılıf unutmuştum tamir ettikten sonra beraber gönderiyorlar.

Arayıp SIM kart olduğunu söyle. Yeni gelecek telefonla beraber yollarlar.

Evet ben de öyle yapmayı düşünmüştüm takip numarasını söylemem lazım değil mi?

Evet ben de öyle yapmayı düşünmüştüm takip numarasını söylemem lazım değil mi?

Boş ver git yeni hat çıkart. Özel olarak kargoya vermezler. Hattımı kaybettim dedin mi çok az bir ücret karşılığında hattını yeniliyorlar zaten.

Boş ver git yeni hat çıkart. Özel olarak kargoya vermezler. Hattımı kaybettim dedin mi çok az bir ücret karşılığında hattını yeniliyorlar zaten.

Hocam telefon gelmedi daha hatta garantiye ulaşmadı bile.

Hocam telefon gelmedi daha hatta garantiye ulaşmadı bile.

Tamam garanti işleri uzun sürer. Tamir ya da değişim gerçekleşti o hat kaybolmadı diyelim. Muhtemelen en az iki üç hafta sürer bu süreç. Ve tahminimce eski bir yedek telefonun vardır onu kullanamayacaksın. İkinci ihtimal ise adamlar kargo ile hattını önden göndermeyi kabul ettiler diyelim. Kargo ücreti ve bekleme süren seni mağdur edecek. Üç dört gün sürer bu işler. En iyisi gidip bayiden hattını yenilet bir saat sonra tak eski telefonuna kullan.

Haklısınız çok mantıklı ama hattı kullanmıyorum zaten okul için açtırdık sadece, acelem yok yani. Ha bir de hattı telefonda unuttuğumu babam öğrenirse hattı bir daha göremem. Ömrüm yetmez çünkü ;D neyse hat elinde sonunda yine bana dönecekse kafamı takmama gerek yok...

3-4 sene telefonumu garantiye gönderdiğimde SIM kart içindeydi ve sorun olmaz diye çıkarmamıştım. Telefon bozulmadan bir gün önce de 25 TL yüklemiştim. Fakat garantiye vereceğim için paketi iptal etmiştim boşuna zaman gitmesin diye. Telefon garantiden geldiğinde bir baktım bakiyem -2 TL'ye düşmüş. Müşteri hizmetlerinden bu bakiyenin nerede harcandığını öğrendim. Teknik servisteki süper zekalar mobil veriyi açıp YouTube'dan video izlemişler. Parayı alamadım tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…