Teknik servisi en iyi kulaklık markası

İsteğim sağlam olsun şöyle Nokia 3310 gibi... Bütçe de dediğim gibi 1000-1200'e de çıkabilirim ama tercihim değil pek. Kulağı tam kaplaması önemli çünkü gözlük kullanıyorum. 7.1 olsa iyi olur ama fiyatları çok yukarı çektiğinin de farkındayım.

Harici bir ses kartım bulunmamakta. sistemimin tamamı imza kısmında yer almakta. Umarım doğru anlamışımdır sorunuzu.

ASUS Prime X570-P, Ryzen 7 3800X Corsair Vengeance 16 GB 3200MHz, Adata XPG SX8200 PRO 512 GB M.2 SSD, WD Blue 1TB 7200 RPM HDD, Gigabyte RTX 2070 Super 8 GB Windforce OC 3X, Cooler Master Silencio S600 kasa, xpc Core Reactor 750W 80+ Gold PSU.

Şimdiye kadar kulaklığı hep direkt takıp çalıştırdım, bu bilgi işinize yarar mı bilmiyorum ama.

Benim arkadaş Logitech G633'ü vardı mikrofunu sanırsam bozulmuştu Vatan'dan garantiye yoladı, iki hafta sonra sıfırını yolladılar.

Logitech kullandım önceden hakikaten cızırtı sıkıntısı olmuştu

Ses kartınız gayet yeterli. GSP 300 alınabilir, görebileceğiniz üzere gayet büyük pedlere sahip. Kulağı iyi kaplayacaktır, tabii herkesin kulağı farklı.

Teşekkür ederim, bir tane de daha uygun fiyatlı alternatif verebilirseniz çok memnun olurum, çok vaktinizi aldım kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…