TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 9 Nisan 2021 #11 R Λ Z Ξ R.
Dreamwalker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 2.792 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzakyol Başmühendis (YDO) 9 Nisan 2021 #12 Türkiye için aşağı yukarı hepsi aynıdır. Eğer yurtdışındaki ana merkeze mesaj atarsan Corsair ve Logitech üzmez hiç =)
Türkiye için aşağı yukarı hepsi aynıdır. Eğer yurtdışındaki ana merkeze mesaj atarsan Corsair ve Logitech üzmez hiç =)
yuvacıklı Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 720 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #13 yuvacıklı dedi: Ürünleri ne kadar çöp olsa da Rampage'nin de güzel bence. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar 3-4 kere deneyimim oldu, sorun çıkarmadılar. Ondan yazdım. Herkes şaşkın atmış
yuvacıklı dedi: Ürünleri ne kadar çöp olsa da Rampage'nin de güzel bence. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar 3-4 kere deneyimim oldu, sorun çıkarmadılar. Ondan yazdım. Herkes şaşkın atmış
EnderTR52 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 3.105 Makaleler 2 9 Nisan 2021 #14 yuvacıklı dedi: Arkadaşlar 3-4 kere deneyimim oldu, sorun çıkarmadılar. Ondan yazdım. Herkes şaşkın atmış Genişletmek için tıkla... Bu kronik sorun muhabbeti gibi oldu hocam size yardım ettiler başkasına etmeyebilirler genelde öyle zaten ancak Razer, Logitech gibi markalarda böyle bir şey çok nadir.
yuvacıklı dedi: Arkadaşlar 3-4 kere deneyimim oldu, sorun çıkarmadılar. Ondan yazdım. Herkes şaşkın atmış Genişletmek için tıkla... Bu kronik sorun muhabbeti gibi oldu hocam size yardım ettiler başkasına etmeyebilirler genelde öyle zaten ancak Razer, Logitech gibi markalarda böyle bir şey çok nadir.