Teknik serviste pil değişimi sonrası ekrandaki sorunlar

Daha fazla  
Yaklaşık 2 hafta önce İzmir'de bulunan başarı Apple yetkili servisine iPhone 11 telefonumu bıraktım. Değişimden sonra bugün itibarıyla ekran pikselleşme, görüntü olmama (SIM siyah ekran) sorunlarınla karşı karşıyayım. Apple aradım pil değiştirdiğiniz yere götürün ve bakılsın dedi oradaki arkadaş. Eğer teknik servis hatası ise ki ben öyle düşünüyorum. Ne yapmalıyım?

Düşündüğüm şey daha önce yaşanmış (başka konudan alıntıdır);

@tyler91

Merhaba ben Deji aldım ilk pilde sıkıntı çıktı sonra değiştirdiler o günden sonra pek sıkıntı yaşamadım. Yaklaşık 1 yıl olacak gayet iyi. Ama pili düzgün bir yerde değiştir. Adamın biri pili değiştirirken benim ekranı mevta etti. 400 TL yeni ekran taktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belli ki servisteki çalışanların bir hatası var. Hakkınızı sonuna kadar savunun garantisi devam ediyor ise işin üstüne düşün hatta kusur kabul edilirse 0'ını isteyin.

Öncelikle göz ardı etmeden okuduğunuz ve cevapladığınız için müteşekkir olduğumu belirtmek isterim. Konuya gelecek olursak;
Cihazım 0 alındı ve garantisi devam ediyor. Bugün pil değiştirdiğim yere gittim ve inceledikten sonra onlardan kaynaklı bir sorun olmadığını ve ekranın bozulduğu şeklinde bir cümle beyan ettiler ve ücretli onarım şeklinde konuşmaya başladılar. Oturduğum yerden kalktım ve bu cihazın garantisi var ne demek istiyorsunuz? Dedim. Sonrasında ücretli olarak konuştukları için özür dilediler ve bana pili neden ücretli değiştirdiğimi sordular ve cevabım gayet basit. En yakın yetkili servis yaklaşık 90-100 km ve ben yazın tam zamanlı çalışan bir insanım parası neyse verip aynı gün teslim almak istedim ve istediğimde gerçekleşti. Sonuç olarak şu an cihaz Apple Türkiye onarım merkezi'ne gönderilmiş. Bakalım sonuç ne olacak.

Pil degişimi sonrası ortaya çıkan ekran sorunu onlardan kaynaklı degilse başka neden olabilir? Durduk yere bir cihaz nasıl bozulsun, kullanıcı hatası olarak üstünüze yıkmaya çalışırsalar kesinlikle kabul etmeyin. O kadar para verip aldıgımız cihazları yetkili servisleri bile onarırken bozuyorsa kimlere emanet edeceğiz bu cihazları çok ilginç cidden, umarım sorununuz çok uzamadan halledilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı