Norville Kilopat Katılım 14 Ekim 2018 Mesajlar 60 26 Eylül 2023 #1 Merhaba. PlayStation 5 satın almak istiyorum. Tekno Deposunda şu ürünü gördük. Daha önce alışveriş yapmış birisi var mı, site güvenilir midir? Alternatif önerileriniz olursa duymak isterim. Teknoloji Ürünleri ve Aksesuarları | Teknodeposu Teknoloji tutkunlarına özel uygun fiyatlı bilgisayar, telefon, tablet, aksesuar ve elektronik cihazlar. En yeni ürünler, fırsatlarla Teknodeposu'nda! www.teknodeposu.com
Merhaba. PlayStation 5 satın almak istiyorum. Tekno Deposunda şu ürünü gördük. Daha önce alışveriş yapmış birisi var mı, site güvenilir midir? Alternatif önerileriniz olursa duymak isterim. Teknoloji Ürünleri ve Aksesuarları | Teknodeposu Teknoloji tutkunlarına özel uygun fiyatlı bilgisayar, telefon, tablet, aksesuar ve elektronik cihazlar. En yeni ürünler, fırsatlarla Teknodeposu'nda! www.teknodeposu.com
Yusufuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.057 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #2 Hocam n11 ve hepsiburadada satış yapıyorlar sanırım. Sony Playstation 5 PS5 Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatları ve Özellikleri Bu linkten satın alırdım ben.
Hocam n11 ve hepsiburadada satış yapıyorlar sanırım. Sony Playstation 5 PS5 Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatları ve Özellikleri Bu linkten satın alırdım ben.