TEKNO-GAMER R5 4500 vs. PqueeN i3-10100F vs. Neptune i3-10100F sistem

Hocam benim de içimde bir 12100F 6600 burukluğu var ama paten falan da alacağım yaza doğru aşıyor bütçemi bu sebepten

O zaman attığın 10100F-2060 sistemi al ya da PC hocası yakında bir sistem toplayacak RX6600 sistem toplarsa onu da bekleyebilirsin.

Fazla zorladıysam kusura bakmayın gelecek veya yakın zamanlarda 10kya daha iyi F/P bir kasa çıkar mı sizce beklemeli miyiz yoksa alıp geçeyim mi?

Ara sıra YouTube kanalları F/P sistemler yapabiliyor ama stok hızlı bitiyor. Bunun fiyatı fena değil ben olsam alırdım.

O zaman attığın 10100F-2060 sistemi al ya da PC hocası yakında bir sistem toplayacak RX6600 sistem toplarsa onu da bekleyebilirsin.
şimdi o zamana kadar fiyatlar oynar stoklar tamamen biter diye düşünüyorum bir de rx6600lu sistem çıkartacağı kesin olsa beklerim ama kesin de degil ne zamana çıkacağını biliyor musunuz peki ?

Şimdi o zamana kadar fiyatlar oynar stoklar tamamen biter diye düşünüyorum bir de RX6600'lu sistem çıkartacağı kesin olsa beklerim ama kesin de degil ne zamana çıkacağını biliyor musunuz peki?

PC Hocası yaptığı ankette fiyat aralığı 10-15 olarak çıkmıştı. Sürpriz şeyler gelebilir minimum 6600 gelecektir. Beklenebilir.

PC Hocası yaptığı ankette fiyat aralığı 10-15 olarak çıkmıştı. Sürpriz şeyler gelebilir minimum 6600 gelecektir. Beklenebilir.
pekala hocam adal neptün bir kenarda dursun o zaman bakalım bu sisteme ne çıkacak

Dediğim gibi fiyat aralığı 10-15 çıktı. Fiyat 15'e yakın çıkarsa sorumlu olmak istemem.
yok hocam sıkıntı yok sizlik bir durum degil zaten pek bekleyeceğimden değil sabirli degilimdir anlık eserse bu geceye doğru falan da alabilirim adalı
ve evet bu sistemi bu akşama doğru alacaktim bir baktim 3.5k civarı zam yemis artik ne diyeyim ben bilemiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…