W where7146 Decapat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 76 28 Ağustos 2019 #1 Herkese kolay gelsin bir sorum olacaktı. Bu siteyi daha önce duyan oldu mu acaba? Site linki Bu siteyi daha önce duyan yok mu acaba where7146 dedi: Herkese kolay gelsin bir sorum olacaktı. Bu siteyi daha önce duyan oldu mu acaba? Site linki Genişletmek için tıkla... Bu siteyi daha önce duyan yok mu acaba Son düzenleme: 28 Ağustos 2019
Herkese kolay gelsin bir sorum olacaktı. Bu siteyi daha önce duyan oldu mu acaba? Site linki Bu siteyi daha önce duyan yok mu acaba where7146 dedi: Herkese kolay gelsin bir sorum olacaktı. Bu siteyi daha önce duyan oldu mu acaba? Site linki Genişletmek için tıkla... Bu siteyi daha önce duyan yok mu acaba
C citykhan Hectopat Katılım 16 Ekim 2011 Mesajlar 2 29 Ağustos 2019 #2 SAkın hocam adamın adresi falan yok. Bir cep telefonu var. Belliki vur kaç yapacak.
W where7146 Decapat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 76 29 Ağustos 2019 #3 citykhan dedi: SAkın hocam adamın adresi falan yok. Bir cep telefonu var. Belliki vur kaç yapacak. Genişletmek için tıkla... Bilgilendirme için teşekkür ederim.Daha önce hiç duymadım zaten buraya konu açma gereği duydum bu yüzden tekrar teşekkürler.
citykhan dedi: SAkın hocam adamın adresi falan yok. Bir cep telefonu var. Belliki vur kaç yapacak. Genişletmek için tıkla... Bilgilendirme için teşekkür ederim.Daha önce hiç duymadım zaten buraya konu açma gereği duydum bu yüzden tekrar teşekkürler.
C crazyCoder Centipat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 1 31 Ağustos 2019 #4 Birkaç aydır bende pc bakıyorum bu site 2-3 gün önce çıkıverdi biyerlerden indirimli falan veriyor diye bi anakart alacaktım ama sitede yazan şirketi araştırdım sonuç uzak dur
Birkaç aydır bende pc bakıyorum bu site 2-3 gün önce çıkıverdi biyerlerden indirimli falan veriyor diye bi anakart alacaktım ama sitede yazan şirketi araştırdım sonuç uzak dur