Merhaba daha almadım.
Nereden almayi dusunuyorsunuz ben de yd s24 ultra alacagim daMerhaba daha almadım.
Alırsam büyük ihtimal tekno muaz düşünüyorum,en güvenilir o duruyor sizin aklınızda bir yer varmı?Nereden almayi dusunuyorsunuz ben de yd s24 ultra alacagim da
Tekno muazdan alacaktim ama elden teslim yapmamasi çok supheli geldi bana o yuzden sahibinden de elden teslim yapanlara bakmaya basladimAlırsam büyük ihtimal tekno muaz düşünüyorum,en güvenilir o duruyor sizin aklınızda bir yer varmı?
Tekno Muaz elden teslim yapıyor.Yakın zamandada sormuştum bir konumda elden veriyorlar.Tekno muazdan alacaktim ama elden teslim yapmamasi çok supheli geldi bana o yuzden sahibinden de elden teslim yapanlara bakmaya basladim
whatsapptan konustugum da sadece belirli telefonlari elden teslim yaptiklarini soyledilerTekno Muaz elden teslim yapıyor.Yakın zamandada sormuştum bir konumda elden veriyorlar.
s24 ultra elden teslim yapılıyor yeniden sor istersen.whatsapptan konustugum da sadece belirli telefonlari elden teslim yaptiklarini soylediler
Dun konustum daha ne zaman konustun sen en sons24 ultra elden teslim yapılıyo
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.