Tekno VPN güvenilir mi?

Makaleler
16
Daha fazla  
Merhabalar, Lost Ark isimli oyunu Rusya sunucusunda oynamak için VPN arıyordum. Tekno VPN ile karşılaştım. İnternette çok fazla bilgi yok, olanlar da sponsor video ve yorumlardan ibaret.
  • Bu VPN güvenilir mi?
  • Kullanılır mı?
  • Güvenli değil ise önereceğiniz Rusya üzerinden bağlanabileceğim uygun fiyatlı bir VPN önerebilir misiniz?
TeknoVPN Ücretsiz VPN | Sınırsız, Hızlı VPN Yazılımı

Son düzenleyen: Moderatör:
Touch VPN denedim ancak program açılmasına rağmen bomboş bir arayüzde kaldı. Ücretsiz alternatiflerinide denedim ancak 350 - 400 pingleri görünce vazgeçtim. Tekno VPN 3 aylık premium paketini aldım.
Premium olarak almak istememin sebebi Lost Ark (MMORPG) oyununu makul bir ping seviyesinde oynamaktı. Ücretsiz VPN programları Rusya sunucusunu ücretli olarak ve dolar endeksli satmaları sebebiyle fiyatları bana fazla geldi.
Tekno VPN programıyla pingim 100 civarında stabil bir bağlantı sunuyor. Alacaklara tavsiye ederim. 30 ₺ gibi bir ücretle 2 kişi 3 ay kullanabiliyor. Firma ile ilgili pek bir bilgi olmadığı için deneyimlerimi paylaşmak istedim. Güvenilir mi değil mi sorusu tamamen kullanıcıya kalmış. Ben sadece oyun oynarken açıp, oyundan çıkınca kapatıyorum.

ProtonVPN denediniz mi?

TeknoVPN için de lisans gerekiyor sanırım. Token işimi halledemedim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…