Tekno47 güvenilir mi?

Kısa bir araştırma yaparak görebilirsiniz aslında sorup zamanınızı harcamak yerine.

Kolpacının tekidir.

Adama " sattığın cihazın kutu içerği tam mı "X" renk var mı?" diye soruyoruz, boyuna site adresi atıp duruyor, siteyi zaten ben de biliyorum. Sitede stok var gözüküyor üç gün kargolamıyor sonra "stok yok ayağı" çekiyor. Daha önce yaşadık.
Sattığı ürünler hakkında açıklama yoktur. Kutu içeriği hakkında bilgi yoktur. "ne çıkarsa bahtına" işi yürütür.

Uzak durun onlarca güvenilir satıcı vardır.

Tok satıcıdır bu şahıs. Müşteriyle iletişimi de berbattır uslubuda. Cihazı aldıktan sonra zerre iletişim kuramazsınız. Daha yeni palazlanırken müşteriye" ağam paşam" muamelesi yapardı. Biti kanlanınca şımarmış.

@HAKAN BUĞRA tekno muaz güvenilir mi?

Birebir hiç alışveriş yapmadım ama Telegram gruplarında da bir sıkıntı da duymadım. Her halukarda tekno47 denen kaçakçıdan iyidir. En azından stokta olmayan ürünleri kilitlemez. Millete soktuğu kazıklar yanına kar kalacağını sanıyor o şahıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…