Teknobiyotik A2 sistem sizce iyi mi?

Dadas2551

Centipat
Son düzenleyen: Moderatör:
Birçok oyunu açacaktır. Fakat hangi grafik seviyesinde, orasını bilemem. Güncel AAA oyunları açmayabilir. Grafikleri en düşükte 720p yapmana zorlayabilir seni, ama CS:GO veya LoL gibi oyunlarda problem yaşatmaz. Böyle oyunlar giriş seviyesi bilgisayarlarla rahatlıkla oynanabilir. Ama fazla bir beklentiniz olmasın, ve üstelik ben olsam almazdım.

Biraz daha ekleyip en azından rx570 ekran kartlı bir sistem alın gt1030 a göre en az %70-80 performansta daha güçlü rx570.

Beyler bende bu sistemi almayı düşünüyorum CS:GO'da 1024'e 768 oynuyorum ve düşük ayarlarda. Bu sistemle 200 FPS alır mıyım? Bir de GTA 5'de 40 FPS alıyor ben bu ayarları normale çeksem ve 1600'e 900 çözünürlükte oynasam 70-80 FPS civarı alır mıyım.

GTA V de açar, ultra grafikte CS de açar ama ultra grafikte CS açarsa FPS biraz düşük olabilir fakat akıcı olacaktır. Gene de idare eder yani.

Beyler bende bu sistemi almayı düşünüyorum CS:GO'da 1024'e 768 oynuyorum ve düşük ayarlarda. Bu sistemle 200 FPS alır mıyım?
Ekranın kaç hz ki 200 fps almak istiyorsun . Büyük ihtimalle alırsın .

Bir de GTA 5'de 40 FPS alıyor ben bu ayarları normale çeksem ve 1600'e 900 çözünürlükte oynasam 70-80 FPS civarı alır mıyım.
Çözünürlüğü ellemene gerek olduğunu düşünmüyorum bile ayarları biraz kıs keskinliği kapat o fps değerlerine yakın bi fps değeri görürsün diye umuyorum .

Çok teşekkür ederim kardeşim yani 60 FPS falan alırım bu da benim için yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…