O oklava_778 Femtopat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #1 Teknobiyotik APU 5600G - AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz, 8GB Ram, 500GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } www.teknobiyotik.com Merhaba arkadaşlar. Bütçeme uygun böyle bir sistem buldum. İleride ekran kartı takıp yola devam etmeyi düşünüyorum. PSU'su güvenilir mi bu sistemin?
Teknobiyotik APU 5600G - AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz, 8GB Ram, 500GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } www.teknobiyotik.com Merhaba arkadaşlar. Bütçeme uygun böyle bir sistem buldum. İleride ekran kartı takıp yola devam etmeyi düşünüyorum. PSU'su güvenilir mi bu sistemin?
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.826 Makaleler 1 Çözümler 44 18 Aralık 2022 #2 Bence alınmaz. Apu ya göre pahalı.
Cawbe Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 513 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #3 oklava_778 dedi: Teknobiyotik APU 5600G - AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz, 8GB Ram, 500GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } www.teknobiyotik.com Merhaba arkadaşlar. Bütçeme uygun böyle bir sistem buldum. İleride ekran kartı takıp yola devam etmeyi düşünüyorum. PSU'su güvenilir mi bu sistemin? Genişletmek için tıkla... Hocam site güvenilir PSU güvenilir. Ekran kartını sonradan eklemeyi düşünüyorsanız alabilirsiniz.
oklava_778 dedi: Teknobiyotik APU 5600G - AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz, 8GB Ram, 500GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } www.teknobiyotik.com Merhaba arkadaşlar. Bütçeme uygun böyle bir sistem buldum. İleride ekran kartı takıp yola devam etmeyi düşünüyorum. PSU'su güvenilir mi bu sistemin? Genişletmek için tıkla... Hocam site güvenilir PSU güvenilir. Ekran kartını sonradan eklemeyi düşünüyorsanız alabilirsiniz.
O oklava_778 Femtopat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #4 Daha alp15eren dedi: Bence alınmaz. Apu ya göre pahalı. Genişletmek için tıkla... Daha uygun fiyatlı buna benzer yada daha iyi APU sistem önerebilirmisiniz? Cawbe dedi: Hocam site güvenilir PSU güvenilir. Ekran kartını sonradan eklemeyi düşünüyorsanız alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam
Daha alp15eren dedi: Bence alınmaz. Apu ya göre pahalı. Genişletmek için tıkla... Daha uygun fiyatlı buna benzer yada daha iyi APU sistem önerebilirmisiniz? Cawbe dedi: Hocam site güvenilir PSU güvenilir. Ekran kartını sonradan eklemeyi düşünüyorsanız alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.739 Çözümler 6 18 Aralık 2022 #5 oklava_778 dedi: Teknobiyotik APU 5600G - AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz, 8GB Ram, 500GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } www.teknobiyotik.com Merhaba arkadaşlar. Bütçeme uygun böyle bir sistem buldum. İleride ekran kartı takıp yola devam etmeyi düşünüyorum. PSU'su güvenilir mi bu sistemin? Genişletmek için tıkla... Ekstradan ekran kartı alacaksanız 550W yükseltin PSU'yu. PSU sertifikalı ve güzel. İyi bir sistem.
oklava_778 dedi: Teknobiyotik APU 5600G - AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz, 8GB Ram, 500GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } www.teknobiyotik.com Merhaba arkadaşlar. Bütçeme uygun böyle bir sistem buldum. İleride ekran kartı takıp yola devam etmeyi düşünüyorum. PSU'su güvenilir mi bu sistemin? Genişletmek için tıkla... Ekstradan ekran kartı alacaksanız 550W yükseltin PSU'yu. PSU sertifikalı ve güzel. İyi bir sistem.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 18 Aralık 2022 #6 oklava_778 dedi: Daha Daha uygun fiyatlı buna benzer yada daha iyi APU sistem önerebilirmisiniz? Teşekkür ederim hocam Genişletmek için tıkla... Bunu alın o zaman. FrekansTV Bilgisayar Sistemi - inventus
oklava_778 dedi: Daha Daha uygun fiyatlı buna benzer yada daha iyi APU sistem önerebilirmisiniz? Teşekkür ederim hocam Genişletmek için tıkla... Bunu alın o zaman. FrekansTV Bilgisayar Sistemi - inventus
Cawbe Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 513 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #7 Mirza Kaplan dedi: Bunu alın o zaman. FrekansTV Bilgisayar Sistemi - inventus Genişletmek için tıkla... Hocam bu sistemin diğer sisteme göre + olarak ne farkı var?
Mirza Kaplan dedi: Bunu alın o zaman. FrekansTV Bilgisayar Sistemi - inventus Genişletmek için tıkla... Hocam bu sistemin diğer sisteme göre + olarak ne farkı var?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 18 Aralık 2022 #8 Cawbe dedi: Hocam bu sistemin diğer sisteme göre + olarak ne farkı var? Genişletmek için tıkla... Daha hesaplı olması.
Cawbe dedi: Hocam bu sistemin diğer sisteme göre + olarak ne farkı var? Genişletmek için tıkla... Daha hesaplı olması.
O oklava_778 Femtopat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #9 Fiyat daha ucuz ama işlemci de 5600g ye göre zayıf biraz
K Knight Davion Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2014 Mesajlar 1.520 Çözümler 4 18 Aralık 2022 #10 alp15eren dedi: Bence alınmaz. Apu ya göre pahalı. Genişletmek için tıkla... Ucuz olsa da alınmaz. Knight Davion dedi: Ucuz olsa da alınmaz. Genişletmek için tıkla... Başka site mi kalmadı?
alp15eren dedi: Bence alınmaz. Apu ya göre pahalı. Genişletmek için tıkla... Ucuz olsa da alınmaz. Knight Davion dedi: Ucuz olsa da alınmaz. Genişletmek için tıkla... Başka site mi kalmadı?