A Ahmet ERHAKAN Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 7 Ağustos 2020 #1 Bu sistem alınır mı sizce? Eksileri var mıdır? Ya da bu fiyata daha iyisi toplanır mı? Bir arkadaşa sormuştuk markalar kalitesiz uzun ömürlü değil dedi. Sizce?
Bu sistem alınır mı sizce? Eksileri var mıdır? Ya da bu fiyata daha iyisi toplanır mı? Bir arkadaşa sormuştuk markalar kalitesiz uzun ömürlü değil dedi. Sizce?
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 7 Ağustos 2020 #2 Anakart, kasa, PSU değişmeli. Pardon anakart değişmesine gerek yok. Dosya Ekleri Screenshot_20200807-135641.png 40,8 KB · Görüntüleme: 60
benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 7 Ağustos 2020 #3 Bence de parçalar kalitesiz durun ben size tek bir siteden sistem toplayabilir 6 bin TL. Silinen üye dedi: Anakart, kasa, PSU değişmeli. Pardon anakart değişmesine gerek yok. Genişletmek için tıkla... Anakart değişmesine gerek yok mu ?
Bence de parçalar kalitesiz durun ben size tek bir siteden sistem toplayabilir 6 bin TL. Silinen üye dedi: Anakart, kasa, PSU değişmeli. Pardon anakart değişmesine gerek yok. Genişletmek için tıkla... Anakart değişmesine gerek yok mu ?
LyohA7X Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 210 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2020 #4 Teknobiyotiği pek önermiyorlar parçaların kalitesinde sıkıntı yoksa parcalar uyguna gelmis.
A Ahmet ERHAKAN Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 7 Ağustos 2020 #5 Silinen üye dedi: Anakart, kasa, PSU değişmeli. Pardon anakart değişmesine gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata daha iyisini toplayabilirmiyiz peki hocam ? Kendimiz toplasak.
Silinen üye dedi: Anakart, kasa, PSU değişmeli. Pardon anakart değişmesine gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata daha iyisini toplayabilirmiyiz peki hocam ? Kendimiz toplasak.
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 7 Ağustos 2020 #6 Ahmet ERHAKAN dedi: Bu fiyata daha iyisini toplayabilirmiyiz peki hocam ? Kendimiz toplasak. Genişletmek için tıkla... Biraz bekleyin araştırayım.
Ahmet ERHAKAN dedi: Bu fiyata daha iyisini toplayabilirmiyiz peki hocam ? Kendimiz toplasak. Genişletmek için tıkla... Biraz bekleyin araştırayım.
A Ahmet ERHAKAN Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 7 Ağustos 2020 #7 benimişte v2 dedi: Bence de parçalar kalitesiz durun ben size tek bir siteden sistem toplayabilir 6 bin TL. Anakart değişmesine gerek yok mu ? Genişletmek için tıkla... Hocam mümkünse 5500 TL civarı olursa daha iyi olur. Çünkü Taksitler ile 6 bine ulaşıyor sistem.
benimişte v2 dedi: Bence de parçalar kalitesiz durun ben size tek bir siteden sistem toplayabilir 6 bin TL. Anakart değişmesine gerek yok mu ? Genişletmek için tıkla... Hocam mümkünse 5500 TL civarı olursa daha iyi olur. Çünkü Taksitler ile 6 bine ulaşıyor sistem.
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 7 Ağustos 2020 #8 Ahmet ERHAKAN dedi: Bu fiyata daha iyisini toplayabilirmiyiz peki hocam ? Kendimiz toplasak. Genişletmek için tıkla... Pek bulamadım. Alanilirsiniz bunu. Üzmez sizi.
Ahmet ERHAKAN dedi: Bu fiyata daha iyisini toplayabilirmiyiz peki hocam ? Kendimiz toplasak. Genişletmek için tıkla... Pek bulamadım. Alanilirsiniz bunu. Üzmez sizi.
A Ahmet ERHAKAN Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 7 Ağustos 2020 #9 Silinen üye dedi: Pek bulamadım. Alanilirsiniz bunu. Üzmez sizi. Genişletmek için tıkla... O zaman galiba bi bu sistem var. Ancak kullandıkları markalar bana kalitesiz geldi.
Silinen üye dedi: Pek bulamadım. Alanilirsiniz bunu. Üzmez sizi. Genişletmek için tıkla... O zaman galiba bi bu sistem var. Ancak kullandıkları markalar bana kalitesiz geldi.
benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 7 Ağustos 2020 #10 Ahmet ERHAKAN dedi: Hocam mümkünse 5500 TL civarı olursa daha iyi olur. Çünkü Taksitler ile 6 bine ulaşıyor sistem. Genişletmek için tıkla... 5500 TL olursa bu sistem ile aynı sistem kurulamaz ama.
Ahmet ERHAKAN dedi: Hocam mümkünse 5500 TL civarı olursa daha iyi olur. Çünkü Taksitler ile 6 bine ulaşıyor sistem. Genişletmek için tıkla... 5500 TL olursa bu sistem ile aynı sistem kurulamaz ama.