V Veskes Femtopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 13 17 Ağustos 2020 #1 Teknobiyotik Bayram Özel Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik Bütçem 5.500 TL ve anakartı Gigabyte B450-S2H yapacağım. Başka bir şey lazım mı?
Teknobiyotik Bayram Özel Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik Bütçem 5.500 TL ve anakartı Gigabyte B450-S2H yapacağım. Başka bir şey lazım mı?
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2020 #2 Hocam bence buradakiler daha iyi toplar. @f3turan ve IP adresi kullanan hackeri etiketlemek isterdim ama maalesef.
Hocam bence buradakiler daha iyi toplar. @f3turan ve IP adresi kullanan hackeri etiketlemek isterdim ama maalesef.
V Veskes Femtopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 13 17 Ağustos 2020 #3 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hocam, bence buradakiler daha iyi toplar. @f3turan ve IP adresi kullanan hackeri etiketlemek isterdim ama maalesef. Genişletmek için tıkla... Hazır sistem istiyorum.
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hocam, bence buradakiler daha iyi toplar. @f3turan ve IP adresi kullanan hackeri etiketlemek isterdim ama maalesef. Genişletmek için tıkla... Hazır sistem istiyorum.
Atilla Polat Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 388 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #4 Depolama eğer oyun yükleyeceksen az. Nedeni zaten yakaşık 480gb geliyor. 120GB SSD ( veya m2 240gb) + 1TB HDD alırsan çok iyi olur. Başarılı sistem. Eklemeyi unuttum: 500W ile idare edebilirsin ama sistemini geliştirdikçe Watt değeri artar. 550W ve üstü daha yararlı olur.
Depolama eğer oyun yükleyeceksen az. Nedeni zaten yakaşık 480gb geliyor. 120GB SSD ( veya m2 240gb) + 1TB HDD alırsan çok iyi olur. Başarılı sistem. Eklemeyi unuttum: 500W ile idare edebilirsin ama sistemini geliştirdikçe Watt değeri artar. 550W ve üstü daha yararlı olur.
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 17 Ağustos 2020 #5 Bu fiyata daha iyi performans verecek toplamak çok zor ama o sistem de bence alınmaz. Ben olsam bir tık daha az performansı göze alıp bilindik ve güvenilir markaların parçalarından bir sistem toplardım.
Bu fiyata daha iyi performans verecek toplamak çok zor ama o sistem de bence alınmaz. Ben olsam bir tık daha az performansı göze alıp bilindik ve güvenilir markaların parçalarından bir sistem toplardım.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2020 #6 Hocam bazı siteler var istediğin şekilde toplayıp hazır gönderen.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #7 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hocam bence buradakiler daha iyi toplar. @f3turan ve IP adresi kullanan hackeri etiketlemek isterdim ama maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş hazır sistem istiyormuş. Yoksa toplardım.
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hocam bence buradakiler daha iyi toplar. @f3turan ve IP adresi kullanan hackeri etiketlemek isterdim ama maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş hazır sistem istiyormuş. Yoksa toplardım.
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 17 Ağustos 2020 #8 Veskes dedi: hazır sistem istiyorum Genişletmek için tıkla... Neden hazır sistem peki?Bu tür hazır sistemler genelde iyi parçalardan oluşmaz ya bilinmedik markalardır ya da stokta kalıp satılmayan ürünlerdir.
Veskes dedi: hazır sistem istiyorum Genişletmek için tıkla... Neden hazır sistem peki?Bu tür hazır sistemler genelde iyi parçalardan oluşmaz ya bilinmedik markalardır ya da stokta kalıp satılmayan ürünlerdir.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2020 #9 f3turan dedi: Hocam arkadaş hazır sistem istiyormuş. Yoksa toplardım. Genişletmek için tıkla... Hocam Sinerji'den toplayın. .
f3turan dedi: Hocam arkadaş hazır sistem istiyormuş. Yoksa toplardım. Genişletmek için tıkla... Hocam Sinerji'den toplayın. .
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #10 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hocam Sinerji'den toplayın. . Genişletmek için tıkla... Sinerji'de fiyatlar uçmuş durumda. Pek sağlıklı değil artık Sinerji'den sistem toplamak.
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hocam Sinerji'den toplayın. . Genişletmek için tıkla... Sinerji'de fiyatlar uçmuş durumda. Pek sağlıklı değil artık Sinerji'den sistem toplamak.