Teknobiyotik.com güvenilir mi?

Teknobiyotik.com güvenilir mi?

• Evet güvenilir.

Oy: 17 85,0%
  • Hayır, vatan'dan toplamalısın.

Oy: 3 15,0%

• Oy verenlerin toplamı
    20

Aaron1903

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sistemimi vatan bilgisayar'dan toplayacaktım fakat teknobiyotik.com'da bazı parçalar daha uygun. Sizce teknobiyotik.com güvenilir mi? Yoksa vatandan mı toplamalıyım? Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.

Arkadaşlar bu arada, Allah korusun ama bir parça arızalı geldi diyelim, teknobiyotik.com bu parçanın değişimini veya iadesini sorunsuz kabul eder mi? Ve bu işlemi nasıl nereden yapabiliriz?

Güvenilir mi bilmiyorum ama Vatan(mağazasına gidip toplarsan 14 gün değiştirme ve para iadesi imkanı yok, sadece internetten toplamalısın.) ve Hepsiburada'dan başka yerden toplamam ben en azından ilk 14 gün para iadesi imkanın var.

Teknoseyir ve Technopat'da Teknobiyotik'den parça alıyor yani güvenilir. İnternetden sipariş edicek isen kutuyu açıp bakman iyi olucakdır. Kargo ile sorun var mı diye. Onun dışında güvenilir. Abudik gubidik siteler gibi değil.

Ürün iadesi konusunda bir sıkıntı çıkar mı? Ve böyle bir olay olursa ürünü nasıl, nereye teslim edeceğim?

Ufak bir araştırma yaptım zaten, alışveriş yapanların çoğu öneriyor bazıları ise önermiyor. Sizce teknobiyotik'den toplamalımıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…