E Emre Baskol Ziyaretçi 25 Haziran 2013 #1 Başlıkta belirttiğim gibi teknobiyotik.com güvenlir midir? Bilgisayar topladım da alacağım.
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 25 Haziran 2013 #2 Son derece güvenilir bir site. Defalarca alışveriş yaptım.
E Emre Baskol Ziyaretçi 25 Haziran 2013 #3 TC Alperen Şahin dedi: Son derece güvenilir bir site. Defalarca alışveriş yaptım. Genişletmek için tıkla... Şu anda tek tuşla siparişi vereceğim ver dersen vereceğim. Kasa topladım, monitör falan alıyorum. 2300 lira alıyorum güvenilir, değil mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2013
TC Alperen Şahin dedi: Son derece güvenilir bir site. Defalarca alışveriş yaptım. Genişletmek için tıkla... Şu anda tek tuşla siparişi vereceğim ver dersen vereceğim. Kasa topladım, monitör falan alıyorum. 2300 lira alıyorum güvenilir, değil mi ?
M mustafa53 Hectopat Katılım 25 Haziran 2013 Mesajlar 20 25 Haziran 2013 #4 Güvenilirliğinde bir problem yaşamazsın. Bence aldığın parçalara yoğunlaş pişman olma.
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 25 Haziran 2013 #5 Ben şu anki sistemi mi oradan aldım. Hem güvenilir hem de müşteriyle ilgili ve alakalılar.
Hadi Hectopat Katılım 19 Mart 2013 Mesajlar 472 25 Haziran 2013 #6 Ben Malatya’dayım, almak istediğim şeyler buradaki vatan da olmayınca teknobiyotik.com’dan alıyorum. Şimdiye kadar da ne kargoda, ne aldığım şeyde nede müşteri hizmette sıkıntı yaşadım.
Ben Malatya’dayım, almak istediğim şeyler buradaki vatan da olmayınca teknobiyotik.com’dan alıyorum. Şimdiye kadar da ne kargoda, ne aldığım şeyde nede müşteri hizmette sıkıntı yaşadım.