Teknobiyotik E1,5 alınır mı?

Şu sistemde Ryzen 1600, WD 480GB SSD, MSI Armor RX 570 veya 580, Ranker Rigel kasa, Sharkoon 650W seçmek daha mantıklı. Toplam fiyat RX 570'le beraber 3048₺

@Hells Bells aradaki fiyat farkına değecek bir performans farkı olduğunu düşünmüyorum ben. Onun için RX 570 öneriyorum. Tabi tercih meselesi.

İşte RX 570 850 TL'ye rahatlıkla bulunabiliyor. Aradaki 350 TL'ye değer mi? Bence değmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam bazı oyunlarda(PUBG gibi) aralarındaki fark 15 FPS'ye kadar çıkabiliyor ama dediğim gibi 15 FPS fark için 350 TL vermezdim ben.

Hocam 15 FPS az değil ama bilemiyorum attığım kart hem güncel hem de FPS farkı bana göre var.

Hocam 15 fps önemli değer. Ayrıca bazı yerlerde 30 FPS' ye kadar fark oluyor. 45-50 FPS aldığınızı düşünün 15-25 fazlası akıcı değer.

Parçalardan kısıp kar etmeye çalışan sadece Teknobiyotik değil maalesef. Bunu uygun fiyatlı hazır sistemler satan tüm firmalar yapıyor.

Bu daha iyi özelleştirme yapılınca. Dediğiniz sistem olabilir.

Bu arada hazır sistem dedim ama özelleştirme yapılan ya da yine site tarafından hazır hale getirilecek bilgisayar önerileri iyi olacak. Arkadaşın biri bana bunu alacağını söyleyince başka önerileri de dikkate alıp onu önermek amacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…