Teknobiyotik E1 nasıldır?

berkezz

Kilopat
Daha fazla  
İleri zamanlar için hazır toplama PC'lere bakıyorum. Teknobiyotik E1 de fena durmuyordu.
  • i3 9100F
  • Sapphire R570 8 GB
  • 240GB SSD
  • Seagate Barracuda 1TB
  • 8 GB RAM
  • Aerocool Cylon Mini 500W PSU
Şeklinde güncelledim ve fiyat 3000TL tuttu ama i3'den emin değilim. HDD'den kısıp i5 mi takayım veya Ryzen ailesinden bir işlemci tercih etmeliyim yoksa i3 yeterli mi?

Ayrıca sistem önerileriniz de açığım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İleri zamanlar için hazır toplama PC'lere bakıyorum. Teknobiyotik E1 de fena durmuyordu.
  • i3 9100F
  • Sapphire R570 8 GB
  • 240GB SSD
  • Seagate Barracuda 1TB
  • 8 GB RAM
  • Aerocool Cylon Mini 500W PSU
Şeklinde güncelledim ve fiyat 3000TL tuttu ama i3'den emin değilim. HDD'den kısıp i5 mi takayım veya Ryzen ailesinden bir işlemci tercih etmeliyim yoksa i3 yeterli mi?

Ayrıca sistem önerileriniz de açığım. Şimdiden teşekkürler.
Çok kısa bir internet aramasıyla bunu buldum, RAM 16 GB yapılırsa 3000 TL oluyor:

Maximum bütçeniz nedir?
3000TL
Çok kısa bir internet aramasıyla bunu buldum, RAM 16 GB yapılırsa 3000 TL oluyor:
Burda da ekran kartı 4GB değil mi?
İşlemciyi 1600 yap. Ekran kartı iyi seçim.
Sitede sadece İntel işlemciler arasından seçim yapılabiliyor.

Sinerji firmasından şu şekilde bir sistem toplanıyor, 100 küsür TL farkla ekran kartı RX580 yapılırken 200 küsür ile RX 590 yapılabiliyor. Ayrıca bu ekran kartlarında oyun da hediyeymiş.

Sapphire Radeon RX580 Pulse OC 8GB

Sapphire Radeon RX590 Pulse 8GB

dddddddddddddddddddddddddd.jpg

i3 9100F x RX570 kullanan bi arkadaşım bana +ref verdi. Ondan hareketle bu sisteme yöneldim.
Sinerji firmasından şu şekilde bir sistem toplanıyor, 100 küsür TL farkla ekran kartı RX580 yapılırken 200 küsür ile RX 590 yapılabiliyor. Ayrıca bu ekran kartlarında oyun da hediyeymiş.

Sapphire Radeon RX580 Pulse OC 8GB

Sapphire Radeon RX590 Pulse 8GB

Eki Görüntüle 445464
Güzele benziyor ama HDD'de olsaymış keşke. HDD'de eklenince 3.300 civarı olacak.
konu güncel
İşlemciyi 1600 yap. Ekran kartı iyi seçim.
Peki hocam bazı sitelerde RX570 Pulse ITX'in iyi olmadığı ve 8GB'ın fazla olduğu söyleniyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Tek fan sorun yapar mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı