Teknobiyotik E2.5 yükselterek alınır mı?

Teknobiyotik E2.5 sistemi Philips 23.8 inç 75Hz monitör ile beraber almayı düşünüyorum. 1650 Super'i 1660 super'e yükseltmek konusunda kararsızım.
İşlemci ile darboğaz yapar mı?
75 Hz monitöre fazla gelir mi? Monitör yükseltmek gerekir mi?
Güç kaynağı yetersiz kalır mı?
Gibi sorular var aklımda.
Yükseltmeli miyim? En kotu 7 yıl her popüler oyunu low ayarlarda açsın istiyorum. O yüzden 1660s almak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bütçenizi aşmaz ise işlemciyi R5 2600 ekran kartını 1660S ve güç kaynağını yükseltirseniz sıkıntı yaşamazsınız tabii ki bütçeniz varsa yoksa darboğaz yapmaz.

Bütçenizi aşmaz ise işlemciyi R5 2600 ekran kartını 1660S ve güç kaynağını yükseltirseniz sıkıntı yaşamazsınız tabii ki bütçeniz varsa yoksa darboğaz yapmaz.
Bütçem daha fazla yok. Eğer sadece 1660s ile bir sorun olucaksa 1650s de kullanabilirim. Zaten ultra ayarlarda değil orta ayarlarda da oynayabilirim. Ama uzun ömürlü olsun diye yükseltmek istiyorum. Fiyat farkına değer mi? Yoksa 1650s ile bıraksam da olur mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı