Teknobiyotik E3 Nasıldır?

Makaleler
4
Bütçeme uygun bir bilgisayar buldum monitör dahil değil sadece kasa monitörü sonra kendim alacağım. Kendi YouTube kanallarında FPS testi videoları izledim ve benim oynadığım oyunları çok rahat ultra ayarlarda yüksek FPS değerlerinde oynatıyor ve neredeyse herkes memnun. Sizce nasıl alınır mı? İlk defa böyle bir bilgisayarım olacak. Sizin önerdiğiniz başka bir bilgisayar var mı yalnız hazır olursa sevinirim kendim toplamayı bilmiyorum.

@Lyrinx
Adata SU630-650 sıkıntılı SDD'ler, kasa hava almıyor ve Aerocool sanki o bütçe için kötü kalıyor?
Şu sistemi öneriyorum fakat eline para geçince aynı RAM'den bir tane daha al kesinlikle. Hatta bütçeyi arttırabiliyorsan direkt alabilirsin. Tek 8 GB iken oyun oynatmaz RAM darboğazı olur. Teknobiyotik üzerinden satılan sistemi almak yerine bu sistemi satın al bence.

AMD Ryzen 5 1600 12nm
Gigabyte B450M S2H
Corsair Vengeance 8 GB 3000 MHz
Sapphire Pulse RX 5600 XT 6 GB
Kingston A400 240 GB
Aerocool Ore Saturn
FSP HYPER K 600W 80+
5100 TL tutuyor böyle. Eğer başta yazdığım olayı istemiyorsan bütçeyi aşıp RAM'leri bu iki arkadaş ile değiştirebilirsin.

@Lyrinx
Adata SU630-650 sıkıntılı SDD'ler, kasa hava almıyor ve Aerocool sanki o bütçe için kötü kalıyor?
Şu sistemi öneriyorum fakat eline para geçince aynı RAM'den bir tane daha al kesinlikle. Hatta bütçeyi arttırabiliyorsan direkt alabilirsin. Tek 8 GB iken oyun oynatmaz RAM darboğazı olur. Teknobiyotik üzerinden satılan sistemi almak yerine bu sistemi satın al bence.

AMD Ryzen 5 1600 12nm
Gigabyte B450M S2H
Corsair Vengeance 8 GB 3000 MHz
Sapphire Pulse RX 5600 XT 6 GB
Kingston A400 240 GB
Aerocool Ore Saturn
FSP HYPER K 600W 80+
5100 TL tutuyor böyle. Eğer başta yazdığım olayı istemiyorsan bütçeyi aşıp RAM'leri bu iki arkadaş ile değiştirebilirsin.
Kusurama bakmayın ama R3 3100 R5 1600'den daha iyi diye biliyorum? Hatta R3 3100 R5 1600AF ile kafa kafaya gidiyor sanırsam forumdaki insanların bazıları R3 3100 bazıları ise R5 1600AF daha iyi diyorlar? Peki bu linkini attığım sistem beni kaç yıl götürür?

R5 1600 AF biraz daha iyi sanki hocam. Kaç yıl götüreceği ise sana bağlı ultracı değilsen 5 yılı var bence. Depolama birimi gerekebilir ilerleyen zamanlar.

R5 1600 AF biraz daha iyi sanki hocam. Kaç yıl götüreceği ise sana bağlı ultracı değilsen 5 yılı var bence. Depolama birimi gerekebilir ilerleyen zamanlar.
Bunu almaya karar verdim 800 TL daha verip. Bence değer 2060 ve 3300X var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı