Teknobiyotik ekran kartsız sistem

Talha Bakann

Kilopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Tabi ki bu sistemi alıp ekran kartı takmanız mantıklı ama 2.el mantıksız geliyor. Satıcılar gerçekten çok profesyöneller. Adam kendini acındırıyor ya, psikolojik baskı yapıyor. Belki o karttan mining yapılmış belki de o kartı çöplükten bulmuş çalışmıyor. Ne yapacakları belli olmaz. Bu sistemi alıp güzel de bir ekran kartı alırsan iyi, ama kartı alırken PSU'nun ve ekran kartının W değerine dikkat et.

Kasa+PSU pek iyi değil. Özellikle ısınan bir kart olan RX 580 düşünüyorsanız.
Yok hocam RX 560 düşünüyorum bütçem çok yok.
PSU olarak oercool
Hocam birde bu var bu nasıl alınır mı?
Hocam sadece anakartı beğenmedim. Gigabyte B450 AORUS M AMD B450 3200MHz DDR4 Soket AM4 mATX Fiyatı
Eğer bu anakartla kurarsanız sistemi sistem alınır.
Hocam bu sistem nasıldır alınır mı sizce?

Son düzenleme:
İşlemci çok düşük kalmış...

Sıfır-ikinci el takıntın yok değil mi? İşlemci ve ekran kartını ikinci el yaparak bir şeyler yapabilirim. Bir de depolama ne kadar önemli? Ona göre 1 TB HDD veya 240 GB SSD koyarım.

Haklısınız. Çünkü 3500 bütçe günümüzde ikinci el için yeterli gibi durmakta. Bu arada geçen konuda tartışmıştık, özür diliyorum sizden. Ama şu bir gerçektir: Redmi almak geleceğe yatırım yapmaktır! .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…