Teknobiyotik FR3800 alınır mı?

Caner2532

Femtopat
Teknobiyotik FR3800 alınır mı?
SSD'nin kronik sorunlu olduğunu biliyorum fakat bütçeme uygun olduğu için bunu tercih ettim.

Şu aralar aciliyeti yoksa PC almayı yanlış buluyorum, PC'lerde genelde en çok para eden parça ekran kartıdır ve ekran kartları düşmeye başladı. Belki 1 ay daha beklerseniz aynı sistemi 500-1000 lira daha ucuza alabilirsiniz.

4 yıldır almayı bekliyorum o yüzden sordum.

4 yıldır almayı bekliyorum o yüzden sordum.

Eğer o kadar beklediyseniz 1-2 ay daha sabredip aynı paraya belki de 1.5-2 kat daha fazla performans verecek bir sistem alabilirsiniz. Sizin yerinizde olsam beklerdim ama yine de siz bilirsiniz.

Eğer o kadar beklediyseniz 1-2 ay daha sabredip aynı paraya belki de 1.5-2 kat daha fazla performans verecek bir sistem alabilirsiniz. Sizin yerinizde olsam beklerdim ama yine de siz bilirsiniz.

Fiyatlar artar diye beklemek istemiyorum zaten parayı babamdan zar zor aldım.

Fiyatlar artar diye beklemek istemiyorum zaten parayı babamdan zar zor aldım.

Ekran kartları aşağıya doğru yol almaya başladı, ekstrem bir durum olmadığı sürece yukarı çıkacağını sanmıyorum.

Sizce SSD ne kadar dayanır?

Teknoloji şans işi bende bir tane JD var buraya kaydolana kadar süper sanıyordum çünkü neredeyse 5 yıldır hiç sıkıntı çıkartmadan çalıştı. Ama başkaları almış 3 ayda perte çıkmış bana iyisi denk gelmiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…