Şu aralar aciliyeti yoksa PC almayı yanlış buluyorum, PC'lerde genelde en çok para eden parça ekran kartıdır ve ekran kartları düşmeye başladı. Belki 1 ay daha beklerseniz aynı sistemi 500-1000 lira daha ucuza alabilirsiniz.
Şu aralar aciliyeti yoksa PC almayı yanlış buluyorum, PC'lerde genelde en çok para eden parça ekran kartıdır ve ekran kartları düşmeye başladı. Belki 1 ay daha beklerseniz aynı sistemi 500-1000 lira daha ucuza alabilirsiniz.
Eğer o kadar beklediyseniz 1-2 ay daha sabredip aynı paraya belki de 1.5-2 kat daha fazla performans verecek bir sistem alabilirsiniz. Sizin yerinizde olsam beklerdim ama yine de siz bilirsiniz.
Biraz daha beklerseniz pişman olmazsınız hocam. 25 Temmuz tarihinde düşecek diyorlar ama kesin bir bilgi yok. 1-2 ay maksimum 3 ay beklerseniz daha uygun sistemler çıkacaktır.
Eğer o kadar beklediyseniz 1-2 ay daha sabredip aynı paraya belki de 1.5-2 kat daha fazla performans verecek bir sistem alabilirsiniz. Sizin yerinizde olsam beklerdim ama yine de siz bilirsiniz.
Anlıyorum hocam. Karar size kalmış eğer riske alamam diyorsanız sistemi alabilirsiniz. Sisteme ek olarak HDD eklerseniz ileride para biriktirip SSD'de alabilirsiniz.
Teknoloji şans işi bende bir tane JD var buraya kaydolana kadar süper sanıyordum çünkü neredeyse 5 yıldır hiç sıkıntı çıkartmadan çalıştı. Ama başkaları almış 3 ayda perte çıkmış bana iyisi denk gelmiş .