311989 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.727 Çözümler 7 15 Temmuz 2021 #11 Caner2532 dedi: Sizce SSD ne kadar dayanır? Genişletmek için tıkla... Orası belirsiz, HDD alırsanız bilgisayar biraz geç açılır ama sorun olmaz.
Caner2532 dedi: Sizce SSD ne kadar dayanır? Genişletmek için tıkla... Orası belirsiz, HDD alırsanız bilgisayar biraz geç açılır ama sorun olmaz.
Caner2532 Femtopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 39 15 Temmuz 2021 #12 311989 dedi: Orası belirsiz, HDD alırsanız bilgisayar biraz geç açılır ama sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkür ederim. DjKedi dedi: Teknoloji şans işi bende bir tane JD var buraya kaydolana kadar süper sanıyordum çünkü neredeyse 5 yıldır hiç sıkıntı çıkartmadan çalıştı. Ama başkaları almış 3 ayda perte çıkmış bana iyisi denk gelmiş . Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkür ederim.
311989 dedi: Orası belirsiz, HDD alırsanız bilgisayar biraz geç açılır ama sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkür ederim. DjKedi dedi: Teknoloji şans işi bende bir tane JD var buraya kaydolana kadar süper sanıyordum çünkü neredeyse 5 yıldır hiç sıkıntı çıkartmadan çalıştı. Ama başkaları almış 3 ayda perte çıkmış bana iyisi denk gelmiş . Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkür ederim.