Teknobiyotik FR3800 vs Teknobiyotik APU 5600G sistem

Zemheri Dev

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, bu hafta almak üzere 8,000TL bütçe ile bir hazır sistem arayışına girmiştim ancak iki sistem buldum birincisi APU bir sistem ancak işlemci ve RAM bakımından diğer sistemden oldukça üstün bir sistem.

Diğeri ise neredeyse her konuda APU sistemden düşük olan ancak içerisinde RX560 bulunduran daha stabil bir sistem.

APU: Teknobiyotik APU 5600G - AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
RX560: Teknobiyotik FR3800 Süper Fırsat Sistemi - AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik

Benim düşüncem APU'dan yana çünkü ilerleyen dönemde ekran kartı piyasasının daha stabil bir hâl alması durumunda içerisine bir adet RX570 yerleştirip yoluma bakmayı düşünüyorum ancak sizin de tavsiyelerinizi almak istedim.

Eğer ki her ikisinden de daha iyi ve bütçemi aşmayacak bir "hazır sistem" önerebilirseniz onu da değerlendireceğim, saygılarımla.

İkisinide önermem.

King 13'ü tercih ederdim.

Önerdiğiniz sistem için teşekkür ederim, ilk öneriniz benim de pek içime sinmedi ancak KING 13 üçünden de iyi görünüyor. Testlerini izleyip kararımı tekrar gözden geçireceğim. Özelleştirmem gereken herhangi bir parçası var mı acaba?

Şu anlık bu halinde yok. Bir süre sonra ya da direkt daha iyi bir PSU takviyesi yapmanız çok iy iolur.

RX 6500 XT var iken GTX 1650 alınmaz. İtopya'da da 7.000 TL'ye RX 6500 XT'li sistem var:

Bende iki sistem arasında king 13'ü tercih ettim. İleride upgradeye daha çok açık bir sistem. Çok 6500XT kullanmak isterseniz GTX 1650'yi satarak 6500XT alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…