Teknobiyotik güvenilir mi?

Ephesusss

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Teknobiyotik'ten bilgisayar almayı düşünüyorum. Döneme göre çok iyi bir bilgisayar F/P olarak. Linki bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizce kargoda veya PC geldikten sonra bir sorun yaşar mıyım? Öneriyor musunuz? Yoksa İncehesap'tan GT 1030'luyu alacağım ama performans olarak bu gösterdiğim daha üstün.
Kafam çok karıştı. Birini seçmem gerek. Araştırdığımda destek ekibiyle ilgili şikayetler vardı. Ondan tırsmadım değil :)

Arkadaşlar, Teknobiyotik'ten bilgisayar almayı düşünüyorum. Döneme göre çok iyi bir bilgisayar F/P olarak. Linki bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sizce kargoda veya PC geldikten sonra bir sorun yaşar mıyım? Öneriyor musunuz? Yoksa İncehesap'tan GT 1030'luyu alacağım ama performans olarak bu gösterdiğim daha üstün.
Kafam çok karıştı. Birini seçmem gerek. Araştırdığımda destek ekibiyle ilgili şikayetler vardı. Ondan tırsmadım değil :)

Şahsen ben öneririm. Bizzat kendim İstanbul/Tuzla'daki depolarına kadar gidip gördüm. Tertipli çalışıyorlar. Sistemim A3.5 killer. Öneririm.

Evet güvenlidir. Bilgisayar almış ve hala kullanan tanıdığım var bir sorun da yaşamadı. PC geldikten sonra kargocunun yanında kutunuzu kontrol etmeyi ihmal etmeyin ve eksikleri varsa direk kargocuya rapor tutturup geri gönderin. Hallederler.

Kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır. Herhangi bir problem olursa Müşteri Hizmetlerinden geri dönüş alabiliyorum. Bir problem olacağını düşünmüyorum.

GameGaraj'dan bir sistem daha buldum RX560 4 GB olarak özelleştirince neredeyse aynı olyolar sadece SSD farkı var sizce hangisini alayım linki bu

RX560'lı hali ile 4100 TL edyor bu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı