jAMACİA Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 757 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #11 Güvenilir. Kulaklığımı, mause pad'lerimi ve klavyemi oradan aldım. Paketlemeyi güzel yapıyorlar. Ürünlerden memnun olduğum için müşteri desteği nasıldır bilemem.
Güvenilir. Kulaklığımı, mause pad'lerimi ve klavyemi oradan aldım. Paketlemeyi güzel yapıyorlar. Ürünlerden memnun olduğum için müşteri desteği nasıldır bilemem.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 21 Temmuz 2023 #12 Caner Uncu dedi: Bu konu başlığıyla açılmış yüzlerce konu var, onlara göz atmak yerine niye yeni konu açıyorsunuz? Zibilyon kere soruldu, zibilyon kere de güvenilir cevabını verdik. Yine veriyorum, güvenilir. Genişletmek için tıkla... Konu direkt kabul edilmemeli bence. Zamanında bir konu açtım bu konudan zaten var diye ban yemiştim konuya da erisememistim
Caner Uncu dedi: Bu konu başlığıyla açılmış yüzlerce konu var, onlara göz atmak yerine niye yeni konu açıyorsunuz? Zibilyon kere soruldu, zibilyon kere de güvenilir cevabını verdik. Yine veriyorum, güvenilir. Genişletmek için tıkla... Konu direkt kabul edilmemeli bence. Zamanında bir konu açtım bu konudan zaten var diye ban yemiştim konuya da erisememistim