Teknobiyotik güvenilir mi?

sdfsdfsdf.jpg

Konu açmadan araştırın.

Kullanılmış ürün gönderme gibi bir ihtimalleri var mı? Ben aylar öncesinde Teknobiyotik'ten AMD işlemci ve ekran kartlı bir sistem satın aldım. Sanırım AMD Ekran kartında sorun var. Oyunlarda ara sahne ve sinematiklere girdiğinde ekran kartı çöküyor. Bu AMD'nin uzun zamandır çözemediği genel sorundan mı kaynaklanıyor yoksa ekran kartımda mı bir sorun var acaba?

Kullanılmış ürün gönderme gibi bir ihtimalleri var mı? Ben aylar öncesinde Teknobiyotik'ten AMD işlemci ve ekran kartlı bir sistem satın aldım. Sanırım AMD ekran kartında sorun var. Oyunlarda ara sahne ve sinematiklere girdiğinde ekran kartı çöküyor. Bu AMD'nin uzun zamandır çözemediği genel sorundan mı kaynaklanıyor yoksa ekran kartımda mı bir sorun var acaba?

Bende RX590 Sapphire Nitro almıştım. Kartta sorun vardı oyunlarda çöküyordu PC reset atıyordu veya siyah ekranda kalıyordu. Bende iade edip Vatan'dan KDV indiriminde almış oldum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı