Teknobiyotik güvenilir midir?

mojna01

Attopat
Daha fazla  
Teknobiyotik'den soğutucu almayı düşünüyorum ama yorumlarda hep bir iade ya da sorun yaşanmış. Güvenilir midir alınır mı?

Evet güvenilir ben sistem satın aldım hazır olarak. Sorunsuz geldi. Garanti konusunda bir şey diyemem her firma ile aynıdır diye düşünüyorum.

Arkadaşıma oradan bilgisayar aldırdım. Genel olarak bir sorun olmadı, bir tek söyledikleri monitör kalmamış, sordular iptal mi edelim ona denk bir şey mi gönderelim diye. Yani genel olarak iyi bir yer.

Güvenilir, ben daha çok sorun yaşayanlara güvenmiyorum. Teknobiyotik'ten tray işlemci aldım minik bir kutuda koruyucu poşet ve plastiğin içinde göndermişler tertemiz geldi.

Bir tane kraliyet ailesi üyesi ise ondan şikayet ediyor "işlemci aldım ufacık kutuda gönderdiler!!!" diye. Hz. Musa'nın Ahit Sandığı'nda göndermelerini beklediyse artık.

Güvenilir, ben daha çok sorun yaşayanlara güvenmiyorum. Teknobiyotik'ten tray işlemci aldım minik bir kutuda koruyucu poşet ve plastiğin içinde göndermişler tertemiz geldi.

Bir tane kraliyet ailesi üyesi ise ondan şikayet ediyor "işlemci aldım ufacık kutuda gönderdiler!!!" diye. Hz. Musa'nın Ahit Sandığı'nda göndermelerini beklediyse artık.
O kadar para veriyorsun küçücük şey geliyor diye herhalde büyük gözükmesini istiyorlar :D

Bir tane kraliyet ailesi üyesi ise ondan şikayet ediyor "işlemci aldım ufacık kutuda gönderdiler!" diye. Hz. Musa'nın ahit sandığı'nda göndermelerini beklediyse artık.

Dediğiniz konuyu bende gördüm. Olay orada korumasız bir kutu içinde sallanan şekilde gönderilmesi. Pinlerin kırılabilecek ve bükülebilecek durumda bulunması. Korumalı bir şekilde gelmesi yeterli.

O kadar para veriyorsun küçücük şey geliyor diye herhalde büyük gözükmesini istiyorlar :D

Dediğiniz konuyu bende gördüm. Olay orada korumasız bir kutu içinde sallanan şekilde gönderilmesi. Pinlerin kırılabilecek ve bükülebilecek durumda bulunması. Korumalı bir şekilde gelmesi yeterli.

Tamamen abartı, sallanmayla pin mi yamulur? Normal box içerisinden çıkan plastiği bilirsin kapaklı, şeffaf, içerisinde sabit duruyor. Onun üzerine patpatlı poşet sarılı şekilde kutuya konmuş.

Yani o kutunun içerisinde sallanan şey dış plastik kap. Pinler ve işlemciyle alakası bile yok. İşlemciyi çırılçıplak şekilde kutunun içine fırlatırlar o zaman eyvallah. Ama üzerinde iki adet koruma var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı