Teknobiyotik'den soğutucu almayı düşünüyorum ama yorumlarda hep bir iade ya da sorun yaşanmış. Güvenilir midir alınır mı?
Güvenilirdir.Teknobiyotik'den soğutucu almayı düşünüyorum ama yorumlarda hep bir iade ya da sorun yaşanmış. Güvenilir midir alınır mı?
O kadar para veriyorsun küçücük şey geliyor diye herhalde büyük gözükmesini istiyorlarGüvenilir, ben daha çok sorun yaşayanlara güvenmiyorum. Teknobiyotik'ten tray işlemci aldım minik bir kutuda koruyucu poşet ve plastiğin içinde göndermişler tertemiz geldi.
Bir tane kraliyet ailesi üyesi ise ondan şikayet ediyor "işlemci aldım ufacık kutuda gönderdiler!!!" diye. Hz. Musa'nın Ahit Sandığı'nda göndermelerini beklediyse artık.
Güvenilir, ben daha çok sorun yaşayanlara güvenmiyorum. Teknobiyotik'ten tray işlemci aldım minik bir kutuda koruyucu poşet ve plastiğin içinde göndermişler tertemiz geldi.
Bir tane kraliyet ailesi üyesi ise ondan şikayet ediyor "işlemci aldım ufacık kutuda gönderdiler!" diye. Hz. Musa'nın ahit sandığı'nda göndermelerini beklediyse artık.
O kadar para veriyorsun küçücük şey geliyor diye herhalde büyük gözükmesini istiyorlar![]()
Dediğiniz konuyu bende gördüm. Olay orada korumasız bir kutu içinde sallanan şekilde gönderilmesi. Pinlerin kırılabilecek ve bükülebilecek durumda bulunması. Korumalı bir şekilde gelmesi yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.