Teknobiyotik hazır GTX 1080 Ti sistem alınır mı?

dogac1531

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı beğenmedim. Eğer anakartta 800 TL civarlarına çıkılacaksa yeni X470 anakart tercih edin.

Toplam bütçeniz ve sistemi ne için kullanacaksınız? Hangi mönitörü kullanıyorsunuz?

Kasayı beğenmedim. Eğer anakartta 800 TL civarlarına çıkılacaksa yeni X470 anakart tercih edin.

Toplam bütçeniz ve sistemi ne için kullanacaksınız? Hangi mönitörü kullanıyorsunuz?

Oyun oynayacağım hocam sistemle 1080p 144hz monitörüm var ama 1080-1080ti alacağım ileriye dönük bir bilgisayar olsun istiyorum isteğimi karşılamazsa monitörü sonra kendim değiştiririm diye düşünmekteyim. 8500 maks bütçem var normalde ama bu sistemi normal şartlarda toplamam bu fiyatlara imkansız olduğundan 150-200 lira daha çıkabilirim bu sistem için
İşlemciyi 2600X'e düşürüp kendin toplasan daha hesaplı alabilirsin.

Öyle bir şey bende düşündüm o ikili arasında kaldığım da 1080 alıp 2700x almak bana daha mantıklı geldi açıkcası o yüzden öyle bir sistem toplayacağım eğer bu yorumlar bu sistem alınmaz şeklinde olursa öyle bir düşüncem var

Konu içerisinde "Teknobiyotik" geçiyorsa alınmaz. Zira iticilikleri bende tike dönüştü. 1080Ti'lı sisteme Dark kasa zaten Teknobiyotik'den beklenen davranışların başında gelirdi. @@CJack60 dediği gibi işlemciyi 2600x ile daha dengeli bir sistem oluşturman daha mantıklı olur.

Sosyal de çok öneren insanlar da var ama dark kasa için de dediğiniz gibi bende pek iyi şeyler göremedim.

Sosyal de çok öneren insanlar da var ama dark kasa için de dediğiniz gibi bende pek iyi şeyler göremedim.
Rezillikleri dillere destandır ama hizmet konusunda değil. İş etikleri yok, sosyalde arama yaparak konuyla alakalı detaylara ulaşabilirsin.

Rezillikleri dillere destandır ama hizmet konusunda değil. İş etikleri yok, sosyalde arama yaparak konuyla alakalı detaylara ulaşabilirsin.
Kaçmaz bir sistem değil. Satıcının nasıl bir tavrı olduğunu da biliyoruz. Kendilerinden alışveriş yapmamayı tercih ediyorum. Büyük bir fiyat avantajı olsa hadi yine neyse diyebilirdim ama değmez.

Acaba yerine önerebileceğiniz sistem var mı? Yine bu standartlarda yada 2700x kullanıp içerisinde 1080 bulunduran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…