psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 9 Aralık 2018 #11 semihozel22 dedi: Türkiye'de servisi yok. Kendini kanıtlamış bi' marka değil. Genişletmek için tıkla... Önermiyorsanız sistem toplama gibi bir şansın var mı? Arkadaşlar Manli önermiyorsunuz. Bende daha farklı bir sistem buldum. Sizce nasıl? AMD Ryzen ™ 5 2600X 3.6GHz, GTX1070Ti 8GB, 8GB DDR4, 128GB SSD 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC Birde PSU, kasa ve SSD'yi yükselttim. Nasıl oldu? @FearlyGhost @mstfaozder @DENlZ @Oreki Arkadaşlar bu hazır sistemi mi alayım yoksa sistem mi topluyayım? Eğer sistem toplamak mantıklıysa toplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleme: 9 Aralık 2018
semihozel22 dedi: Türkiye'de servisi yok. Kendini kanıtlamış bi' marka değil. Genişletmek için tıkla... Önermiyorsanız sistem toplama gibi bir şansın var mı? Arkadaşlar Manli önermiyorsunuz. Bende daha farklı bir sistem buldum. Sizce nasıl? AMD Ryzen ™ 5 2600X 3.6GHz, GTX1070Ti 8GB, 8GB DDR4, 128GB SSD 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC Birde PSU, kasa ve SSD'yi yükselttim. Nasıl oldu? @FearlyGhost @mstfaozder @DENlZ @Oreki Arkadaşlar bu hazır sistemi mi alayım yoksa sistem mi topluyayım? Eğer sistem toplamak mantıklıysa toplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.