A aragornxx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 1.240 11 Haziran 2021 #11 LifeIsLife dedi: Gecmis olsun dostum. Nedir bu yasadigimiz sorunlar bir bize denk geliyor herhalde. Umarim amazon konusundaki gibi burada da mutlu sona ulasirsin. Genişletmek için tıkla... Çok düşük bir meblaydı benim için pek sorun degil ama teknobik'in gerçek yüzünü görmüş olduk.
LifeIsLife dedi: Gecmis olsun dostum. Nedir bu yasadigimiz sorunlar bir bize denk geliyor herhalde. Umarim amazon konusundaki gibi burada da mutlu sona ulasirsin. Genişletmek için tıkla... Çok düşük bir meblaydı benim için pek sorun degil ama teknobik'in gerçek yüzünü görmüş olduk.
L LifeIsLife Picopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #12 aragornxx dedi: Çok düşük bir meblaydı benim için pek sorun degil ama teknobik'in gerçek yüzünü görmüş olduk. Genişletmek için tıkla... Kurumsal haric hicbir firmadan alisveris yapmiyacam. Ekonomi zaten kotu verdigin siparisin akibetinin ne olacagi hic belli degil.
aragornxx dedi: Çok düşük bir meblaydı benim için pek sorun degil ama teknobik'in gerçek yüzünü görmüş olduk. Genişletmek için tıkla... Kurumsal haric hicbir firmadan alisveris yapmiyacam. Ekonomi zaten kotu verdigin siparisin akibetinin ne olacagi hic belli degil.