Teknobiyotik İade

Ürünü beğenmediğinizi belirtip iade edin. Sorun çıkacağını sanmıyorum. Alışverişi taksitli yaptıysanız bankanız da taksitli iade eder size.

Farklı bir şey almayı düşünüyordum. Yani hemen geri alamayacağım öyle mi? Bankaya yine de soracağım, teşekkürler.

Farklı bir şey almayı düşünüyordum. Yani hemen geri alamayacağım öyle mi? Bankaya yine de soracağım, teşekkürler.

İsterseniz -yine Teknobiyotik üzerinden alışveriş yapacaksanız ve bu yöntem Teknobiyotik için de uygunsa- ödediğiniz tutarın ücret iadesi yerine kupon/çek talep edin.

Böyle bir yöntem site üzerinde mümkünse sizin için daha sağlıklı olur. Yeniden ödeme yapmakla uğraşmazsınız.

Maalesef oradan almayacağım. 6 taksit için faiz yapmasa alırdım ama yapıyor ayrıca güzel bir ürün bulamadım. Teşekkür ederim tekrardan.
Arkadaşlar dün gidemedim hâlâ edebilir miyim? Etmem gerekiyor. Ek olarak 24 saat içinde iade talebine cevap gelecek falan diyor. Sürem geçmiş olur o zaman. Ne yapacağım?
Çok güzel. İade edemiyorum....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…