Teknobiyotik/İtopya'dan 3300 TL'ye PC toplama

Toplanıp toplanabilcek en F/P sistemleri atar mısınız? Monitörle 3.3 bin civarı bütçemiz var lütfen yardım. Hangi sitelerden toplanacağı da yazıyor başlıkta ve karne indirimi olur mu bu sitelerde? (15 tatil için)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bu iki sistem arasında kaldım. Fakat donanım arşivinin sistemini almaya karar verdim, beğenerek takip ettiğim bir kanal. Bir iki gün içerisinde sipariş vermeyi düşünüyorum.

Bileşenleri farklı farklı siteler'den almak size %50 daha iyi oyun performansı katar isterseniz bir daha düşünün.
Bende bu iki sistem arasında kaldım. Fakat donanım arşivinin sistemini almaya karar verdim, beğenerek takip ettiğim bir kanal. Bir iki gün içerisinde sipariş vermeyi düşünüyorum.
Hocam o sistem'de ucuz olsun diye en kalitesiz parçalar kullanılmış, almayın ve aldırtmayın.

Kesinlikle bunu tavsiye ederim.Bütçeni 130 TL arttırıp Ryzen 5 1500x eklersen muazzam bir sistem haline gelir.Ama Ryzen 3 1300x de yeterli olucaktır.
AMD Ryzen 3 1300X 3.5GHz, RX570 4GB, 8GB Ram, 1TB HDD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC

Bileşenleri farklı farklı siteler'den almak size %50 daha iyi oyun performansı katar

Hocam o sistem'de ucuz olsun diye en kalitesiz parçalar kullanılmış, almayın ve aldırtmayın.
Neye göre ve hangi parçası

Sistem tavsiyeniz varmı ? 4.000 4.500 civarı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…