B babalarx Hectopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 108 Çözümler 1 9 Ocak 2019 #31 Hazir sistem almayin. Kendiniz yapin. Çünkü hazır sistemlerde 1 yada 2 özellik iyi iken diger parçaları dusuk veriyorlar.
Hazir sistem almayin. Kendiniz yapin. Çünkü hazır sistemlerde 1 yada 2 özellik iyi iken diger parçaları dusuk veriyorlar.
M matrax70 Hectopat Katılım 4 Şubat 2013 Mesajlar 18 9 Ocak 2019 #32 Guts dedi: Kasanın hava akışı sıkıntılı, PSU'nun kalitesi ,sertifikaları ve 12V kanalı sıkıntılı yani patlamaya hazır bomba gibi. Son olarak SSD IOPS değeri düşük ve marka sıkıntısı var. Genişletmek için tıkla... patlamaya hazır bomba mı şaka mısın arkadaşım sen? Bu nasıl teknolojik cahilliktir böyle?
Guts dedi: Kasanın hava akışı sıkıntılı, PSU'nun kalitesi ,sertifikaları ve 12V kanalı sıkıntılı yani patlamaya hazır bomba gibi. Son olarak SSD IOPS değeri düşük ve marka sıkıntısı var. Genişletmek için tıkla... patlamaya hazır bomba mı şaka mısın arkadaşım sen? Bu nasıl teknolojik cahilliktir böyle?
Guts Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 1.827 Çözümler 5 9 Ocak 2019 #33 matrax70 dedi: patlamaya hazır bomba mı şaka mısın arkadaşım sen? Bu nasıl teknolojik cahilliktir böyle? Genişletmek için tıkla... Gamepower marka PSU'yu araştırırsan anlarsın.
matrax70 dedi: patlamaya hazır bomba mı şaka mısın arkadaşım sen? Bu nasıl teknolojik cahilliktir böyle? Genişletmek için tıkla... Gamepower marka PSU'yu araştırırsan anlarsın.
M matrax70 Hectopat Katılım 4 Şubat 2013 Mesajlar 18 10 Ocak 2019 #34 Guts dedi: Gamepower marka PSU'yu araştırırsan anlarsın. Genişletmek için tıkla... araştırdım kardeşim o zaman bende sana yanan Corsair ürünlerinin linkini atayım böyle bir teknolojik mantık yok. buyur: corsair PSU burn - Google'da Ara
Guts dedi: Gamepower marka PSU'yu araştırırsan anlarsın. Genişletmek için tıkla... araştırdım kardeşim o zaman bende sana yanan Corsair ürünlerinin linkini atayım böyle bir teknolojik mantık yok. buyur: corsair PSU burn - Google'da Ara
Guts Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 1.827 Çözümler 5 10 Ocak 2019 #35 Ürünün iyi olduğunu kanıtlayın bu düşüncem'den vazgeçicem. Ayrıca ben Corsair PSU'yu savunmadım.
ardayzr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 2.576 Çözümler 20 Yer One With the Force Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji ve Malzeme Mühendisi 11 Ocak 2019 #36 Her markanın iyi ve kötü yönleri vardır her Gamepower ürününü kötüleyemeyiz