Teknobiyotik Karne Kampanyası

SilverStone PF240'ta bir kronik sıkıntı var mı?
Ara sıra forumda pompa sıkıntısı yaşayanlar vardı.
Ben de yaşadım, iade ettim.
Forumlarda ve sarı sitede değişim ürünü olan çok fazla ilan var. Sorunlu olduğunu düşünüyorum. Önermem. İşlemci AMD ise 2. el Liquid Freezer II alın, kat kat iyidir.

Abi bana kimse gönül koymasın da şu siteyi düzeltsinler artık. Ürünlerin kalitesine, fiyatına lafım yok ama bir şey alacağım varsa da şu arayüzü görünce hevesim kaçıyor. Merdiven altı gibi.

Merhabalar soğutucular hakkında çok bir fikrim yok. Şuanda i5 stok soğutucu kullanıyorum. Aşağıdaki ürün iyi mi? 1700 aparat geliyor mu nasıl öğrenebilirim?

Şu fiyata indirim diyorlarsa zaten...

Snowman 6 Bakır Kanallı 3 Fanlı Rainbow X6 Cooler Fan Cpu Fan Fiyatları ve Özellikleri bütçe artarsa bu aşırı iyi 50 dereceyi bile göstermez

Rica ederim, yanına MX-4 veya daha iyi bir macun alırsanız macun değiştirmeden rahat 4 yıl gider sonrasını bilemem.
MX-4 var şuanda yanımda. 1700 uyumluysa alacağım gibi. Tabi aceleci davranmamak lazım. İnceliyorum hala ürünleri.

MX-4 var şu anda yanımda. 1700 uyumluysa alacağım gibi. Tabii aceleci davranmamak lazım. İnceliyorum hala ürünleri.

Uyumlu demeyeyim ama uyumludur büyük ihtimalle, kule tipi soğutucular çoğunlukla güncel olan her işlemciye uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…