Teknobiyotik kullanılmış işlemciyi iade alır mı?

Yer
Denizli
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar tam 14 gün önce elime geçen Ryzen 5 1600 AF için değerli forum üyelerinin kıymetli tavsiyeleri üzerine RTX 2060 aldım. Almadan önce tabii darboğaz hesapladım, bmarklar izledim. Warzone'da +100FPS alanları görünce heves edip krediyi çektim aldım ama kartı bir taktım... microstutter. FPS iyi ama oyun kasıyor. 100FPS olsa bile 30 FPS oynuyorum resmen. Ben de sorunu çözemeyince bu (sorunum konudakiyle aynı değil şu an) konudaki arkadaşları dinleyip suçu işlemcide buldum ve iade talebi açtım çünkü internetten alınan her ürün için 14 gün koşulsuz iade imkanı var. Adamlar bana "açılmış ürünü almayız" yazan maddeleri cevap olarak kopyala yapıştır yaptılar. En son dedim ki "kesin bir cevap verin evet ya da hayır." çünkü son gündü ve hayır cevabını alırsam e-Devlet'ten tüketici hakem heyetine başvuracaktım. Gönderin inceleyelim dediler ama son gün diye oyalıyorlar mı yoksa iade alacaklar mı? Ha bir de kutunun üstündeki barkodlu stickeri yırtmak zorunda kaldım çünkü tek parça sökülmedi, o sıkıntı çıkarır mı?

Daha çok ayrıntı isteyen için SS'ler;

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    53,9 KB · Görüntüleme: 60
  • 2.PNG
    48,9 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
Geri alacaklarını sanmıyorum ama almalılar.

14 gün dolmuş diyorsunuz ama şansınızı deneyin yine de fiyat yükseltip satmak için geri alabilirler

Bu arada diğer sorununuza bakmadım hiç ama ayarları iyice yükseltip deneyin derim

Görüntünün akıcı olmadığından bahsetmişsiniz , monitör ile de alakalı olabilir. İade almazlar büyük ihtimal ama işlemcide sıkıntı varsa değişim yapabilirler.

14 gün dolmuş diyorsunuz ama şansınızı deneyin yine de fiyat yükseltip satmak için geri alabilirler

Bu arada diğer sorununuza bakmadım hiç ama ayarları iyice yükseltip deneyin derim
Bugün sondu ve bugün kargoya verdim.
Ultrada da denedim sonuç aynı.
Görüntünün akıcı olmadığından bahsetmişsiniz , monitör ile de alakalı olabilir. İade almazlar büyük ihtimal ama işlemcide sıkıntı varsa değişim yapabilirler.
Bilmiyorum eğer işlemci değişir de düzelmezse sıra monitörde.

Sonuç ne oldu hocam bilgilendirir misin sana zahmet bende aynı firmadan işlemci aldım arızalı ekrana görüntü gelmiyor iade talebi oluşturdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…