Ben sistem topladım buradan. Bir tek kasanın ön paneli sizin resimdeki gibi 1 adet kırık vardı o da sorun yaratmadı. Gerisinden memnunum. Size yanlışlıkla bu ürünü göndermiş olabilirler. Bir arayın derim.
hayır kendileri outlet ürünün diye satıp kullandıkları ürünü yolladıklarını kabul ediyorlar. ve o büyük bir sıkıntı görüntüyü bozuyor baya. aradım konuştum iade edin dediler bende tüm haklarımı yazarak iade talebinde bulundum bakarlarsa tabi 3-4 mail attım günler önce dönen olmadı daha. Ürünü iade ettim yanında aldıgım 2x 12 cm ledli fanla led şerit vardı onlarla beraber.
Siteden destek talebi oluşturunca cevap veriyorlar. Bende sistemi geri yollayacağım bir ara, sorunumu anlatınca cevap vermişlerdi. Amma velakin çözecekler mi sorunu yoksa bir problem yok deyip geri mi gönderecekler görücez
Sitede teşhir değil outlet yazıyordu sorun burada. O sitenin outlet kısmından hiçbirşey alınmaz normali hakkında kötü yorum yapan olmadı. 1 kişi sadece oldu ama ne ürünü bilmiyorum.
Siteden destek talebi oluşturunca cevap veriyorlar. Bende sistemi geri yollayacağım bir ara, sorunumu anlatınca cevap vermişlerdi. Amma velakin çözecekler mi sorunu yoksa bir problem yok deyip geri mi gönderecekler görücez