En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Game Garaj'daki sistemi 3500X yapıp, 1660S yapıp ve 16 GB RAM yapıp almayı düşünüyorum. Ama Game Garaj'da fiyat daha makul gibi. Güvenilir mi çözemedim. FPS değerleri de yalan gibi sanki.
Game Garaj güvenilirdir. Ama PSU belirtmemişler ve o kasanın yanında stok fan vermiyorlar bunu veriyorlar. Darkflash galiba Aigo'nundu. Aigo Çin'de daha yaygın. Sana kalmış.
Game Garaj güvenilirdir. Ama PSU belirtmemişler ve o kasanın yanında stok fan vermiyorlar bunu veriyorlar. Darkflash galiba Aigo'nundu. Aigo Çin'de daha yaygın. Sana kalmış.
AMD işlemcinin yanında bir standart fan gönderiyor. Kimine göre iyi kimine göre sesli. Bunlar Wraith Stealth, Wraith Spire ve Wraith Prism. Bir de Wraith Max var ama o ayrı satılıyor. Stoklar arasından R5 2600'le yanlış hatırlamıyorsam Wraith Stealth göndeeriyorlar. Bunun yerine başka bir fanla yani attığım fanla gönderiyorlar. Kalitesini bilemiyorum ama Aigo fena değildir.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
GameGaraj'daki sistemi 3500X yapıp, 1660S yapıp ve 16 GB RAM yapıp almayı düşünüyorum. Ama GameGaraj'da fiyat daha makul gibi. Güvenilir mi çözemedim. FPS değerleri de yalan gibi sanki.