Teknobiyotik mi Game Garaj mı?

Güzelkullanici

Hectopat
Game Garaj'daki sistemi 3500X yapıp, 1660S yapıp ve 16 GB RAM yapıp almayı düşünüyorum. Ama Game Garaj'da fiyat daha makul gibi. Güvenilir mi çözemedim. FPS değerleri de yalan gibi sanki.

PSU belli yalnız stok fan olayınıda tam bilmiyorum anlatabilir misin?
AMD işlemcinin yanında bir standart fan gönderiyor. Kimine göre iyi kimine göre sesli. Bunlar Wraith Stealth, Wraith Spire ve Wraith Prism. Bir de Wraith Max var ama o ayrı satılıyor. Stoklar arasından R5 2600'le yanlış hatırlamıyorsam Wraith Stealth göndeeriyorlar. Bunun yerine başka bir fanla yani attığım fanla gönderiyorlar. Kalitesini bilemiyorum ama Aigo fena değildir.

FSP kullanıyorlar galiba. Videoda 500PW 85 meet olan vardı şu an sitede 550W 80+ yazıyor ama model yok. Arayıp sormak gerek.

Başka marka değil gamegaraj yapımı PSU kullanıyorlar, kendilerinin yani. Yüksek model kasalarında ise FSP kullanıyorlar.

3500X almanı önermiyorum. Bu bütçedeki sistemleri karşılaştırdığım tabloya bakmanı öneririm.
KR2000000000.png

GameGaraj'daki sistemi 3500X yapıp, 1660S yapıp ve 16 GB RAM yapıp almayı düşünüyorum. Ama GameGaraj'da fiyat daha makul gibi. Güvenilir mi çözemedim. FPS değerleri de yalan gibi sanki.
Sistemi bilmem ama
GameGaraj'dan ekran kartı almıştım güvenli alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı