Teknobiyotik MK1.5 alınır mı?

Makaleler
4
Yer
Alanya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms

İşletim Sistemi: Windows 11 Pro

Telefon: Samsung Galaxy A52
Merhaba arkadaşlar. Bu sisteme birkaç yükseltme yaptım. Güç kaynağını High Power 80+ PSU yaptım. Anakartı B450M S2H yaptım. Ekran kartını Galax GTX 1650 Super yaptım. Sizce bu yükseltmeler yapılarak 5.150 ₺'ye bu sistem alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya üzerinden Teknoqueen alıp Üzerine lg 22mk400h alıp bide kasayı j24 yaparsan daha iyi olur bence. 600 700 tl fark ile çok fazla performans farkı alırsın.

İtopya üzerinden Teknoqueen alıp Üzerine lg 22mk400h alıp bide kasayı j24 yaparsan daha iyi olur bence. 600 700 tl fark ile çok fazla performans farkı alırsın.
PSU ve kasaya kötü diyorlar. Açıkçası bütçemi de aşıyor. Attığım sistem iyi mi?

PSU ve kasayı j24 yap demiştim zaten , Her neyse. Güzel bir sisteme benziyor ama upgrade tarihlerini bu sistemi alırsan geriye çekmen gerek özellikle işlemci için. Yani işlemciyi daha erken upgrade etmen gerek.
Ama ekran kartı olmamış. 1660s + 3500x tavsiyemdir.

PSU ve kasayı j24 yap demiştim zaten , Her neyse. Güzel bir sisteme benziyor ama upgrade tarihlerini bu sistemi alırsan geriye çekmen gerek özellikle işlemci için. Yani işlemciyi daha erken upgrade etmen gerek.
Kusura bakmayın görmemişim. Tahminen bu işlemci beni kaç sene götürür?

Günlük kaç saat kullanacaksın ve Grafik ayarların nasıl olacak ve hangi oyunları oynayacaksın ?

Günlük kaç saat kullanacaksın ve Grafik ayarların nasıl olacak ve hangi oyunları oynayacaksın ?
PUBG, CS:GO, Fortnite, Valorant, LoL ve Rainbow Six Siege. Hepsi 1080p En yüksek ayarlarda. Yazın günde 5 saat oynarım. Okul olduğu zaman 1 saat.

Tam sizlik bir sistem diyeyim. 3 yıl götürür sizi işlemci daha sonra upgrade yapmanız gerekir ondan 1-2 yıl sonrada ekran kartı sonra sıra sıra

Tam sizlik bir sistem diyeyim. 3 yıl götürür sizi işlemci daha sonra upgrade yapmanız gerekir ondan 1-2 yıl sonrada ekran kartı sonra sıra sıra
Sizce GTX 1650 Super mi tercih etmeliyim yoksa RX 5500 XT mi?

5500 xt biraz daha iyi bu konuda hele ki 5600xt çok daha iyi. Ancak oynadığınız oyunlar bunlar olacak ise Hangisine paranız yetiyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…