Teknobiyotik P1 vs Itopya V3.5

Palit 1660Ti oldukça iyi bir ürün. Sistemi başlangıçta 8 Gb ram ile almak sorun değil bence. PSU da çok uygun fiyata upgrade ediliyor. 4000 TL'ye 1660Ti sistem dizmek şu an bu sistem haricinde mümkün değil. Webtekno'nun Phoenix modelli sisteminin yerine direk Palit Dual alır geçerim.
 
Şimdi bende bu sistemi almayı düşünüyorum. Fakat Sapphire dışında ki bütün markaların 590 modellerine güvenemiyorum. Daha önce Gigabyte 590 koymuşlardı bazı sistemlere, sizce alınır mı o ekran kartı bir de ssd'yi değiştirmek şart mı? Problemli mi o kadar olabildiğince düşük tutmaya çalışıyorum sistemi çünkü, PSU,kasa,ssd,ekran kartı montaj vs derken çok tutmaya başladı da. Başka sistem tavsiyeniz varsa bakmak isterim.
 
AMD Ryzen 5 2600 işlemci.
- Gigabyte B450M S2H socket anakart.
- Adata 8 3000MHz sıngle XPG RAM.
- palit gtx 1660 ti dual 6 gb ekran kartı
- aerocool aero engine rgb kasa
- Seagate 1TB Barracuda harddisk.
- Adata 240GB SU630 SSD.
- High Power 600W 80+ Bronze eco aktif PFC yüksek verimli güç kaynağı
Teknobiyotik p1- fiyat 4311.35 Tl + montaj ve windows 10 deneme surumu(98.38 tl daha verirsek 2 tane dark rgb fan kontrol kumandalı secenek var).
R5 2600 gtx 1660ti sisteme hangi kasa alınmalı
Dark guardian 4 fan
Aerocool aero engine 2 fan
Dark vision pro 4 fan
Aerocool scar
Aerocool quartz revo 4 fan
Dark cosmos 3 fan
Aerocool klaw
Ve 480 gb depolamanız var 8 gb rammi yoksa 1 tb depolamamı seçersiniz ??
 
Son düzenleme:
Sitem olarak araştırmalırınızın çoğunu yapmışsınız tavsiyem firma memnuniyetlerinide araştırın 1 2 yerde denk geldim teknobiyotik'ten muzdarip olanlar kötü yorum atmışlardı itopya ile kendi iade sürecim oldu hiç sorun çıkarmadılar şahsen bunlarada bakın derim
 
Bende başka yerden almak isterim bu firmalar en ucuz ve iyi parçalar kullanıyor itopyada sinerjide teknobiyotikte herkez kötülüyor ama fazla seçenek yok teklonoji şans işi napıcan mediamarkt vatanda çok pahalı ve onlarda çoğuzaman kötüleniyor
 
8 gb ram seçerim. Ayrıca sisteme Dark N10 Pro aldım ben sıcaklık değerleri ve kasa ferahlığı inanılmaz iyi. Montajı kendim yaptım kablolama şahane oldu. Ekran kartı 70 dereceyi geçmedi henüz. İşlemci yük altında 55 derece.
 
Oyunlarda ortalama kaç fps alıyorsun ve 500w psu aldım 600w psu mu guardian kasa mi dark n10 pro mu aerocool aero engine kasa mı?
 
Teknobiyotik'ten 2 kere sistem topladım. Birinde montajı kendim yaptım diğerinde montaj ve test seçeneğini kullandım. Bugüne kadar başka alışverişler de yaptım. Herhangi bir sorun olmadı.

İtopya'nın sisteminde kasa daha güzel gibi geldi bana. Eğer yakın fiyatlarda İtopya'nın sisteminde 1660Ti tercih edebiliyorsanız onu tercih edebilirsiniz.

Palit 1660 Ti Dual olanı gayet iyi. Sıcaklık konusunda ve performans konusunda memnunum.

Sadece Asus Dual olan güven vermiyor. Onun dışındaki modeller güzel.
 
Itopya kasa ve psu teknobiyotik gore iyi evet.teknobiyotik gtx1660ti sistem itopya rx 590 sisteme göre580 tl daha pahalı oluyor 580 tlye değer mi gtx 1660ti.
itopyayıda gtx 1660ti armor yapınca 467 daha pahalı oluyor teknobiyotik gtx1660ti sisteme göre
 
Son düzenleme:
Oyunlarda ortalama kaç fps alıyorsun ve 500w psu aldım 600w psu mu guardian kasa mi dark n10 pro mu aerocool aero engine kasa mı?
Dediğim gibi genelde 120-130 fps alıyorum Apex, Pubg gibi oyunlarda. 150'ye kadar çıktığı oldu, Dark N10 Pro'dan çok memnunum. Markalara vesaire bakın ama teknobiyotiğin kullandığı markalar da kesinlikle kenara köşeye atılacak markalar değil. Psu'yu uzun kullanımdan sonra değerlendireceğim ancak şimdiye kadar 4000 TL'ye çok memnun kaldığımı söyleyebilirim.
Armor modelini tavsiye etmiyorlar ısınma sorunundan ötürü. Palit Dual gerçekten şahane kart.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…