B BrnKrkz Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.182 Çözümler 3 4 Aralık 2020 #11 Hazır sistem lazım taksitle alacağım için öyle sordum.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 4 Aralık 2020 #12 370423 dedi: Biraz aşırı oldu ama ileride RAM gibi ufak bir parçayla uğraşmasını istemedim ve bütçesi yetiyor performansı artsın diye koydum normal 8*2 RAM'li APU'larda kat kat fazla performans alacak. Genişletmek için tıkla... Tabii orası öyle hocam, benim attığım sistemi alırsa mümkünse en yakın zamanda bir adet daha aynı RAM'den eklesin. BrnKrkz dedi: Hazır sistem lazım taksitle alacağım için öyle sordum. Genişletmek için tıkla... Bu bütçeye hazır sistem yok eli yüzü düzgün, bütçe biraz artarsa Pollux 3 APU var. Güzel sistemdir. Pollux 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve dahili ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
370423 dedi: Biraz aşırı oldu ama ileride RAM gibi ufak bir parçayla uğraşmasını istemedim ve bütçesi yetiyor performansı artsın diye koydum normal 8*2 RAM'li APU'larda kat kat fazla performans alacak. Genişletmek için tıkla... Tabii orası öyle hocam, benim attığım sistemi alırsa mümkünse en yakın zamanda bir adet daha aynı RAM'den eklesin. BrnKrkz dedi: Hazır sistem lazım taksitle alacağım için öyle sordum. Genişletmek için tıkla... Bu bütçeye hazır sistem yok eli yüzü düzgün, bütçe biraz artarsa Pollux 3 APU var. Güzel sistemdir. Pollux 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve dahili ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
B BrnKrkz Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.182 Çözümler 3 4 Aralık 2020 #13 Pollus3APU yu alacağım sanırım yanına da monitör kısmındaki lg 21.5'' alacağım 4000 e güzel bir sistem teşekkürler
Pollus3APU yu alacağım sanırım yanına da monitör kısmındaki lg 21.5'' alacağım 4000 e güzel bir sistem teşekkürler