efe41 Decapat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 236 22 Eylül 2020 #61 berk12cc dedi: Bu da anakart driveri buradan da istediklerinizi indirebilirsiniz:COLORFUL-A320M-K PRO V14 İnşallah. Genişletmek için tıkla... anakartın driver ımı varmış? ilk defa duydum ne işe yarıyor dur bakiyim youtube dan berk12cc dedi: Bu da anakart driveri buradan da istediklerinizi indirebilirsiniz:COLORFUL-A320M-K PRO V14 İnşallah. Genişletmek için tıkla... sen hangi pc yi aldın kanka seni çok uğraştırdım hakkını helal et
berk12cc dedi: Bu da anakart driveri buradan da istediklerinizi indirebilirsiniz:COLORFUL-A320M-K PRO V14 İnşallah. Genişletmek için tıkla... anakartın driver ımı varmış? ilk defa duydum ne işe yarıyor dur bakiyim youtube dan berk12cc dedi: Bu da anakart driveri buradan da istediklerinizi indirebilirsiniz:COLORFUL-A320M-K PRO V14 İnşallah. Genişletmek için tıkla... sen hangi pc yi aldın kanka seni çok uğraştırdım hakkını helal et
berk12cc Picopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 125 22 Eylül 2020 #62 efe41 dedi: Anakartın driverımı varmış? İlk defa duydum ne işe yarıyor dur bakayım YouTube'dan. Sen hangi PC'yi aldın kanka seni çok uğraştırdım hakkını helal et. Genişletmek için tıkla... Kanka ben E1 sistem Teknobiyotik helal olsun lafı mi olur.
efe41 dedi: Anakartın driverımı varmış? İlk defa duydum ne işe yarıyor dur bakayım YouTube'dan. Sen hangi PC'yi aldın kanka seni çok uğraştırdım hakkını helal et. Genişletmek için tıkla... Kanka ben E1 sistem Teknobiyotik helal olsun lafı mi olur.
efe41 Decapat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 236 22 Eylül 2020 #63 berk12cc dedi: Kanka ben E1 sistem Teknobiyotik helal olsun lafı mi olur. Genişletmek için tıkla... kanka kasayı yükseltsem sorun çıkmaz dimi? teknobiyotik sisteme uyan kasaları gösteriyor sanırım
berk12cc dedi: Kanka ben E1 sistem Teknobiyotik helal olsun lafı mi olur. Genişletmek için tıkla... kanka kasayı yükseltsem sorun çıkmaz dimi? teknobiyotik sisteme uyan kasaları gösteriyor sanırım
berk12cc Picopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 125 22 Eylül 2020 #64 efe41 dedi: Kanka kasayı yükseltsem sorun çıkmaz değil mi? Teknobiyotik sisteme uyan kasaları gösteriyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Aynen bende öyle düşünmüştüm bir ara sorun olmuyor. efe41 dedi: Kanka kasayı yükseltsem sorun çıkmaz değil mi? Teknobiyotik sisteme uyan kasaları gösteriyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Montajı seçmeyi unutma sakın.
efe41 dedi: Kanka kasayı yükseltsem sorun çıkmaz değil mi? Teknobiyotik sisteme uyan kasaları gösteriyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Aynen bende öyle düşünmüştüm bir ara sorun olmuyor. efe41 dedi: Kanka kasayı yükseltsem sorun çıkmaz değil mi? Teknobiyotik sisteme uyan kasaları gösteriyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Montajı seçmeyi unutma sakın.
efe41 Decapat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 236 22 Eylül 2020 #65 berk12cc dedi: Aynen bende öyle düşünmüştüm bir ara sorun olmuyor. Montajı seçmeyi unutma sakın. Genişletmek için tıkla... seçtim kanka seçtim sana seçtiklerimi söyleyeyim Montaj Hizmeti Windows 10 Klavye Mouse Wi-Fi Alıcı 3.487 TL AH PSU UNUTTUM
berk12cc dedi: Aynen bende öyle düşünmüştüm bir ara sorun olmuyor. Montajı seçmeyi unutma sakın. Genişletmek için tıkla... seçtim kanka seçtim sana seçtiklerimi söyleyeyim Montaj Hizmeti Windows 10 Klavye Mouse Wi-Fi Alıcı 3.487 TL AH PSU UNUTTUM
berk12cc Picopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 125 22 Eylül 2020 #66 efe41 dedi: Seçtim kanka seçtim sana seçtiklerimi söyleyeyim. Montaj hizmeti. Windows 10. Klavye mouse. Wi-Fi alıcı. 3.487 TL. Ah PSU unuttum. Genişletmek için tıkla... Kanka Windows 10'u kaldır o deneme sürümü zaten ona para verme onu kendin kurabilirisin 10 dakikada.
efe41 dedi: Seçtim kanka seçtim sana seçtiklerimi söyleyeyim. Montaj hizmeti. Windows 10. Klavye mouse. Wi-Fi alıcı. 3.487 TL. Ah PSU unuttum. Genişletmek için tıkla... Kanka Windows 10'u kaldır o deneme sürümü zaten ona para verme onu kendin kurabilirisin 10 dakikada.
efe41 Decapat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 236 22 Eylül 2020 #67 berk12cc dedi: Aynen bende öyle düşünmüştüm bir ara sorun olmuyor. Montajı seçmeyi unutma sakın. Genişletmek için tıkla... hocam windows hizmetini kaldırayımmı kendim yüklerim 80 tl az değilmiş berk12cc dedi: Kanka Windows 10'u kaldır o deneme sürümü zaten ona para verme onu kendin kurabilirisin 10 dakikada. Genişletmek için tıkla... aynı anda yazmamız peki
berk12cc dedi: Aynen bende öyle düşünmüştüm bir ara sorun olmuyor. Montajı seçmeyi unutma sakın. Genişletmek için tıkla... hocam windows hizmetini kaldırayımmı kendim yüklerim 80 tl az değilmiş berk12cc dedi: Kanka Windows 10'u kaldır o deneme sürümü zaten ona para verme onu kendin kurabilirisin 10 dakikada. Genişletmek için tıkla... aynı anda yazmamız peki
berk12cc Picopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 125 22 Eylül 2020 #68 efe41 dedi: Hocam Windows hizmetini kaldırayim mi kendim yüklerim 80 TL az değilmiş. Genişletmek için tıkla... Kaldır kesinlike bir flash bul vardır zaten kendin yaparsın çok kolay bir şey. efe41 dedi: Hocam Windows hizmetini kaldırayim mi kendim yüklerim 80 TL az değilmiş Aynı anda yazmamız peki Genişletmek için tıkla...
efe41 dedi: Hocam Windows hizmetini kaldırayim mi kendim yüklerim 80 TL az değilmiş. Genişletmek için tıkla... Kaldır kesinlike bir flash bul vardır zaten kendin yaparsın çok kolay bir şey. efe41 dedi: Hocam Windows hizmetini kaldırayim mi kendim yüklerim 80 TL az değilmiş Aynı anda yazmamız peki Genişletmek için tıkla...
efe41 Decapat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 236 22 Eylül 2020 #69 berk12cc dedi: Kaldır kesinlike bir flash bul vardır zaten kendin yaparsın çok kolay bir şey. Genişletmek için tıkla... tamam hocam iyi akşamlar discord fln varmı konuşuruz belki veya direk tlf no
berk12cc dedi: Kaldır kesinlike bir flash bul vardır zaten kendin yaparsın çok kolay bir şey. Genişletmek için tıkla... tamam hocam iyi akşamlar discord fln varmı konuşuruz belki veya direk tlf no
berk12cc Picopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 125 22 Eylül 2020 #70 efe41 dedi: Tamam hocam iyi akşamlar Discord falan var mı konuşuruz belki veya direk TLF no . Genişletmek için tıkla... Ayn alınca beraber oyun oynarız DC vardıda eskiden yeni açacağım Instagram var mı yaş kaç bir de.
efe41 dedi: Tamam hocam iyi akşamlar Discord falan var mı konuşuruz belki veya direk TLF no . Genişletmek için tıkla... Ayn alınca beraber oyun oynarız DC vardıda eskiden yeni açacağım Instagram var mı yaş kaç bir de.