Teknobiyotik Ürünlerin Kargoya Geç Verilmesi

Daha fazla  
Merhaba, bir hafta önce Teknobiyotik'ten V3.5 Killer adlı sistemi sipariş ettim. Sitede siparişlerin 7 iş günü içinde kargoya verileceği yazıyor fakat hala kargoya verilmedi. Müşteri hizmetlerine de ulaşması çok zor bilen bilir. Sipariş verip eline ulaşan arkadaşlar kaç günde geldiğini yazabilirler mi? Ayrıca sorun yaşayan vs. olduysa da yazın nasıl çözebileceğimizi tartışalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
1000 den fazla sipariş aldığı söyleniyor adamların kasa vs. stoğuda yetmediği için modelin bileşenlerini değiştirip duruyolar bildiğim kadarı ile. En azından kasayı değiştirdiler. Normal bir durum yani bence bekleyin ben satın almış filan değilim ama çok sipariş aldılar hazırlanması toplanması yollanması zaman alacaktır. Sistem kurulumu yaptırmadan alanlar 2 gün içerisinde almışlar bileşenleri.

1000 den fazla sipariş aldığı söyleniyor adamların kasa vs. stoğuda yetmediği için modelin bileşenlerini değiştirip duruyolar bildiğim kadarı ile. En azından kasayı değiştirdiler. Normal bir durum yani bence bekleyin ben satın almış filan değilim ama çok sipariş aldılar hazırlanması toplanması yollanması zaman alacaktır. Sistem kurulumu yaptırmadan alanlar 2 gün içerisinde almışlar bileşenleri.
Di mi ya keşke kurulum yaptırmadan isteseydim öğrenmiş olurdum işi.
İş günü hafta sonlarını saymıyor. Daha 5-6 iş günü geçmiş bugünle birlikte. Biraz daha bekle.
Cumartesi günü sipariş durumunu "Siparişiniz hazırlanıyor."dan "Siparişiniz montaj ve test aşamasında." diye güncellemişler. Bu yüzden cumartesi çalışıyorlardır dolayısıyla iş günüdür diye düşündüm. Neyse bekleyelim bakalım sorunsuz sağ salim ulaşsın elime başka bir şey istemiyorum. İnternetteki teknobiyotik şikayetlerini gördükçe daralıyorum. 😁

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı