Teknobiyotik V3.5 Killer alınır mı?

Dostum şu an hala alınır mı bilmiyorum fakat ben ağustos'ta o sistemi 3.500 gibi bir fiyata almıştım. Beni şu an hiç üzmedi. Yani alırsan keyfine bakarsın. O sistemde 600W kullanılsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Sorun olursa cevaplayabilirim sistem hakkında.

Dostum peki 70-80 derece sıcaklık işlemciye veya anakartına zarar verir mi?

GTA 5 oynarken işlemci ve ekran kartı sıcaklıkları 80 dereceye dayanıyor. Daha önce 70-75 civarında geziyordu. Ama benim kasa şu an dar ortamda ve işlemcinin termal macunu stok macun. O yüzden bu kadar fazla diye düşünüyorum.
Hocam benim ekran kartı 72 70 derecelerde geziyor. İşlemci de kasa fanları açtığım zamanda ise 70 i geçmiyor bence o sıcaklıklar biraz fazla gibi. Benim ekran kartıda aynı şekilde 80 derecelere uçuyordu lakin UnverVolt ile dereceyi sabitledim hemde fan çok sessiz çalışıyor. Kasanın fanlarını son güçte çalıştırmıyorum hatta.

@thefalcon27 Undervolt yapmaya korkuyorum, garanti dışı kalır falan diyorlar. Bana Undervolt yaptığın ayarların resimlerini atar mısın?
Tabi ki bu attığım ayarlar oyundan oyuna değişiklik ve kasanın hava akışına göre değişkenlik gösterebilir. Ancak genellikle şöyle ayarlar kullanıyorum.(Fan hızına bakma rpm 0 a çekmedim oyunda fanların çalıması için.)
1590877251764.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı