Teknobiyotik v3.5 Killer Çıktı

3600 tek çekirdek performansında daha iyi olduğu için onu alması daha iyi olur.
Ya iyimisin sen? Adam diyor ki CS:GO.
Bu arkadasımız 300 FPS falan ıster ıse 1600 ona 9999 yıl bıle yeter, paranızın kıymetını bilin azıcık.

Son düzenleyen: Moderatör:
50 tl artmış fiyat ve dark n10 pro kasaya da 50 tl gibi bir fiyat koymuşlar ücretsiz değişim olmuyor.

Merhaba, bütçemden dolayı sistemi rx570 e düşürüp aldım fakat aklıma bir şey takıldı. Ekran kartının tek fanlı olması sorun yaratır mı?
Belki yaratabilir ancak ileriye dönük olmaz.SSD yi 120 ye düşürüp,rx 580 alın bence yeterse bütçeniz.

Belki yaratabilir ancak ileriye dönük olmaz.SSD yi 120 ye düşürüp,rx 580 alın bence yeterse bütçeniz.
Aldım zaten ucu ucuna yetti bütçem kasada fazlaca fan girişi var fan taksam ileride sorun ortadan kalkar mı ilerde? İleriye dönükten kastınız mesela?

Aldım zaten ucu ucuna yetti bütçem kasada fazlaca fan girişi var fan taksam ileride sorun ortadan kalkar mı ilerde? İleriye dönükten kastınız mesela?
Isınma problemleri.İleride oyunların baya bir zorlayacağını düşünürsek ileride sıkıntı çıkarabilir.Tabii ki kasayı değiştirmeden aldıysanız bir sürü fan yeri var.Hatta güç kaynağının üstüne de koymuşlar oradan ekran kartını soğutabilirsiniz fan takarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…