Teknobiyotik vs Itopya

Ben itopya yı internette okuduğum yorumlardan dolayı tavsiye etmem. Müşteri hizmetleri yok denecek şekilde para iadesi kısmında çok uzun süre bekleyenler var. Evet illa ki birilernin başına kötü bir şey gelebilir fakat bu oran itopya da çok fazla. Teknobiyotik hakkında fazla bilgim yok ama bana göre incehesap ı tercih etmelisin

Hocam RX 570 alacağım en ucuz hangi siteden alabilirim kesinlikle güvenilir olması gerekiyor. Şuan için Yukko'da fiyatlar fena değil gibi ama site güvenilir mi bilmiyorum.
Benim tercihim Teknobiyotik olurdu.

Teknobiyotik bazen aşırı pahalı oluyor. Mesela aynı GPU olmasına rağmen sadece markaları farklı ekran kartlarının fiyatlarına bakın.
Vatan Bilgisayarda 531 TL

Teknobiyotikte 638 TL

Ben iki taraftan da alışveriş yaptım. İadelerimde oldu, herhangi bir sorun yaşamadım. İkisi de tavsiyemdir.

İşlemci Tray yani kutusuz olduğu için ayrı satmıyorlar. Dolayısı ile sayfada görür stokta göremezsiniz. Sisteme montajı yapılıp gönderiliyor. Sıkıntı olmaz.

1 ay önce v3.5 killer sistem aldım Teknobiyotik sitesinden. Hiçbir sorun yaşamadım. HDD aktifleştirme ile ilgili sorum vardı hemen yardım ettiler. Kendilerine pek toz kondurttan bir firma değil o yüzden hızlıca genelde çözüyorlar. Ne zaman eleştirmeye kalksan hemen şöyle böyle demeye başlıyor İtopya'nın kargo olsun teknik servis olsun bekleme süreleri çok uzun diye duydum hep.

Teknobiyotikten sistem aldım kargolama gayet güzel 1 hafta içinde elime ulaştı bir sorun yaşamadım. İtopyadan hiç alışveriş yapmadım bir fikrim yok.

Sİstem testi ve kurulum yaptırmasına rağmen mi gelmedi yoksa kendimi topladıda gelmedi.

Teknobiyotikten alışveriş yapmıştım. Sıkıntı çıkmamıştı. İtopya hakkında bi fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…