Teknobiyotik X1.5 alınır mı?

Sistemi hazır olarak almayı düşündüğüm için yapamam.Bu sistemdeki anakartlardan hangisi iyidir?

Hazır sistem olduğundan anakartı ayrıca alamıyor. S2H'da pasif de olsa VRM soğutucu var, S2H varken A-PRO MAX tercih etmezdim.

O yönden bakarsan doğru. S2H 3600’e kadar destekliyor diye MSI’a öncelik verdim.

Hazır sistem olduğundan anakartı ayrıca alamıyor. S2H'da pasif de olsa VRM soğutucu var, S2H varken A-PRO MAX tercih etmezdim.
Bir tane arkadaş B550M-A PRO nun daha iyi olacağını söyledi ikisi arasında ne fark var?

Bir tane arkadaş B550M-A PRO nun daha iyi olacağını söyledi ikisi arasında ne fark var?

Ben onu Pro VDH ile karıştırmışım maalesef o modelde VRM soğutucusu yokmuş. Şahsen Gigabyte'ın ucuz anakartlarına pek güvenmiyorum Gaming X bile işlemciyi geri çekmişti, ASUS Prime ise çökmüştü.

Bütçe yoksa yine S2H seçilebilir ama biraz kalite aranıyorsa en az TUF Gaming veya MAG Mortar seçilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…